صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
آلبالوپلوی قالبی یا ته چین آلبالو
آلبالوپلوی قالبی یا ته چین آلبالو
به جای پختن آلبالوپلو میتوانید برای مهمانیتان تهچین آلبالو بپزید و دیگر هم نگران شفته شدن برنج نباشید.
لقمه:
آلبالو پلو از آن غذاهایی است که اگرچه رنگ و لعاب خوبی دارد و برای مهمانها مناسب است ولی با توجه به اینکه به خاطر شهد آلبالو و شکر احتمال شفته شدن پلوی آن زیاد است، خیلیها از پختن این غذا برای مهمانیهای رسمی صرفنظر میکنند ولی یک راهکار وجود دارد. شما به جای پختن آلبالوپلو میتوانید برای مهمانیتان تهچین آلبالو بپزید و دیگر هم نگران شفته شدن برنج نباشید.
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
زرده تخممرغ 3 عدد
ماست چکیده 4 قس
آلبالو 400 گرم
شکر 4 قس
فیله مرغ 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران ساییده شده 1 قچ سرپر
روغن به میزان لازم
کره (آب شود) 50 گرم
طرز تهیه
1 آلبالوها را بعد از پاک کردن و شستن در کاسهای بریزید و روی آنها شکر بپاشید. کاسه حاوی آلبالو را 24ساعت در یخچال قرار دهید. برنج را هم مدت دو ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی آلبالوهای آبانداخته را در سبدی بریزید تا آب آنها جدا شود.
2 پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. بعد از آنکه فیلههای مرغ را با کمی نمک ، فلفل و زعفران مزهدار کردید، به پیازداغ اضافه کرده و همراه با آن تفت دهید. سپس نصف استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید، در تابه را بگذارید و بگذارید فیلههای مرغ بپزند.
3 قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و بعد از جوشیدن آب، برنج را در آن به روش آبکشی بپزید. کاسه بلوریای آماده کنید و زردههای تخممرغ را در آن بریزید و ماست را هم به آن اضافه کنید و با چنگال حسابی بزنید. سپس باقی مانده زعفران را در آب جوش حل کرده و به این مخلوط بیفزایید. برنج آبکش شده را داخل کاسه بریزید و به وسیله قاشق بزرگی آرام هم بزنید تا به این مایه آغشته شود.
4 تابه گرد نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس نیمی از برنج را داخل آن ریخته و بعد آلبالوی بدون آب را روی برنج بریزید و با یک قاشق بزرگ سطح آن را صاف کنید.
حالا روی آلبالوها را با لایهای از تکههای مرغ بپوشانید. لایه بعدی باقیمانده برنج است. با فشار پشت قاشق، سطح برنج را صاف کنید.
5 تابه را روی حرارت بگذارید و پس از آن کره آب شده را همراه با مقداری آب آلبالوروی برنج بریزید. با نوک چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید و بگذارید دم بکشد.
نقل از :آشپزی مثبت/ شماره 12
کد:
464
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۷ آبان
بازدید:
9454
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4
بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7
۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها
۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8
چرا دندان عقل داریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10
ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمکهای غذایی به مردم غزه
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11
اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید
مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تند...
مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند
یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهمتر...
تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است
یک متخصص تغذیه گفت: آبهایی که توسط تصفیهکنندهه...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مواظب خلال دندان باشید
یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر میشود.
چطور یخچال را تمیز کنیم؟
یخچال پرکارترین وسیله برقی آشپزخانه است. با رعایت نکات ساده زیر آن را همواره تمیز نگه دارید.
دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان
پایگاه خبری لقمه: مرغ منجمدی که با هدف تنظیم بازار عرضه میشد این روزها بنا به گفته تولیدکنندگان و برخی مسئولان مربوطه بلای جان مرغداران شده است.
دمكردنی محبوب ایرانیها
برای خیلی از ما ایرانیها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر میشود. البته نوشیدنیهای گرم و سرد زیادی وجود دارد كه میتوانیم در فرصتهای مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانیها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشتهاند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است