طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر پایگاه خبری لقمه: نان پوآچا، یک نان خوشمزه و آسان برای صبحانه است که گاهی داغ به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود.
هوموس نخود‌ فرنگی یک غذای عربی، یونانی پایگاه خبری لقمه: هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.
تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله پایگاه خبری لقمه: این غذا مخصوص طرفداران غذاهای دریایه، اگه از غذاهای مکزیکی هم خوشتون میاد که چه بهتر.
استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز پایگاه خبری لقمه: این استیک، یک استیک فوق العاده خوش طعم است و شاید بیشتر از هر کسی یک ورزشکار قدرتی قدر آن را بداند. گوشت، سرشار از پروتئین است و خوردن این غذا علاوه بر اینکه خوب سیرتان می کند، انرژی . . .
دسر هلو، برای سلیقه های خاص پایگاه خبری لقمه: دسر هلو، خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهید برد.
طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی پایگاه خبری لقمه: در این مطلب، طرز تهیه دونات آموزش داده شده و جالب اینجاست که هنگام سرخ کردن، یک اسکوپ بستنی داخل آن قرار داده شده و سپس در روغن داخ ۲ تا ۳ دقیقه سرخ می شود.
استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی پایگاه خبری لقمه: استاف چیکن فلورنتین یک غذای خوشمزه و خوش خوراک است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
صفحه 4 از 141  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم ضدکلسترول؛ از این 5 ماده‌ غذایی بپرهیزید بر خلاف باورهای رایجی که وجود دارد بدن ما برای این...

  احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت