به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این غذا مخصوص طرفداران غذاهای دریایه، اگه از غذاهای مکزیکی هم خوشتون میاد که چه بهتر.
طرز تهیه تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله
مواد لازم:
سیر ۲ حبه
فلفل چیپوتله ۱ عدد
سس مایونز ۳/۴ پیمانه
پیازچه ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فیله ماهی ۹۰۰ گرم
سس ورچستر شایر ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱ پیمانه
روغن ۳ پیمانه
نان ترتیلا ۸ عدد
خیار ۱ عدد
منداب ۲ پیمانه
گشنیز ۱ پیمانه
پرتقال ۲ عدد
لیمو به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله:
1. سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
2. دانههای فلفل چیپوتله(همان فلفل هالوپینوی دودی و خشک شده) رو خارج کنید و اون رو ریز خرد کنید.
3. فقط به بخشهای سفید و سبز کمرنگ پیازچه احتیاج دارید. اون رو ریز خرد کنید.
4. می تونید از هر نوع ماهی با گوشت سفید و سفت استفاده کنید. فیله ماهی رو به شکل قطعات دو و نیم تا سه سانتیمتری خرد کنید.
5. خیار رو پوست بگیرید. اون رو از طول ۴ قسمت کنید و بعد هر قسمت رو به شکل قطعات ۱ سانتیمتری خرد کنید.
6. پوست پرتقالها رو رنده کنید.
طرز تهیه:
برای تهیه سس، ۲ حبه سیر خرد شده، فلفل چیپوتله، سس مایونز، پیازچه، آبلیمو و مقداری نمک رو با هم ترکیب کنید. روی سس رو بپوشونید و اون رو در یخچال بذارید.
در کاسه بزرگی، تکههای ماهی رو با سس ورچسترشایر، ۴ حبه سیر خرد شده، ۱ قاشق چای خورری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی کاسه رو با کیسه پلاستیکی بپوشونید و اون رو برای ۲۰ دقیقه تا ۴ ساعت در یخچال بذارید.
آرد رو در ظرف کمعمقی بریزید و تکههای ماهی رو چندین بار در آرد بزنید تا به صورت یکدست با آرد پوشیده بشن.
روغن رو در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. آرد اضافی ماهیها رو بتکونید و اونها رو در چند نوبت برای حدود ۴ تا ۶ دقیقه تا قهوهای طلایی بشن در روغن سرخ کنید.
ماهیها رو از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
در این میان، ماهیتابه متوسطی رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و نانهای ترتیلا رو برای ۱۰ تا ۲۰ ثانیه از هر طرف در اون گرم کنید. نانها رو در بشقاب بذارید و روی اونها رو با دستمال پارچهای بپوشونید تا همه نان ها رو آماده کنید.
۱ قاشق پر از سس تارتار رو روی هر نان گرم بمالید، تعدادی برش خیار، ۳ یا ۴ تکه ماهی، چند برگ منداب و گشنیز روی اون بذارید و مقداری رنده پوست پرتقال روی اونها بریزید. تاکوها رو در کنار برشهای لیمو و سس بیشتر میل کنید.
نقل از :آشپزباشی