تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله


پایگاه خبری لقمه: این غذا مخصوص طرفداران غذاهای دریایه، اگه از غذاهای مکزیکی هم خوشتون میاد که چه بهتر.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این غذا مخصوص طرفداران غذاهای دریایه، اگه از غذاهای مکزیکی هم خوشتون میاد که چه بهتر.

 طرز تهیه  تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله

 مواد لازم:
 
    سیر ۲ حبه
    فلفل چیپوتله ۱ عدد
    سس مایونز ۳/۴ پیمانه
    پیازچه ۱ عدد
    آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
    نمک به میزان لازم
    فیله ماهی ۹۰۰ گرم
    سس ورچستر شایر ۲ قاشق غذاخوری
    سیر ۴ حبه
    فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
    آرد ۱ پیمانه
    روغن ۳ پیمانه
    نان ترتیلا ۸ عدد
    خیار ۱ عدد
    منداب ۲ پیمانه
    گشنیز ۱ پیمانه
    پرتقال ۲ عدد
    لیمو به میزان لازم 
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله:
 
1.  سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
 
2.  دانه‌های فلفل چیپوتله(همان فلفل هالوپینوی دودی و خشک شده) رو خارج کنید و اون رو ریز خرد کنید.
 
3. فقط به بخش‌های سفید و سبز کمرنگ پیازچه احتیاج دارید. اون رو ریز خرد کنید.
 
4.  می تونید از هر نوع ماهی با گوشت سفید و سفت استفاده کنید. فیله ماهی رو به شکل قطعات دو و نیم تا سه سانتی‌متری خرد کنید.
 
5.  خیار رو پوست بگیرید. اون رو از طول ۴ قسمت کنید و بعد هر قسمت رو به شکل قطعات ۱ سانتی‌متری خرد کنید.
 
6.  پوست پرتقال‌ها رو رنده کنید.
 
طرز تهیه:
 
برای تهیه سس، ۲ حبه سیر خرد شده، فلفل چیپوتله، سس مایونز، پیازچه، آبلیمو و مقداری نمک رو با هم ترکیب کنید. روی سس رو بپوشونید و اون رو در یخچال بذارید.
در کاسه بزرگی، تکه‌های ماهی رو با سس ورچسترشایر، ۴ حبه سیر خرد شده، ۱ قاشق چای خورری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی کاسه رو با کیسه پلاستیکی بپوشونید و اون رو برای ۲۰ دقیقه تا ۴ ساعت در یخچال بذارید.
آرد رو در ظرف کم‌عمقی بریزید و تکه‌های ماهی رو چندین بار در آرد بزنید تا به صورت یکدست با آرد پوشیده بشن.
روغن رو در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. آرد اضافی ماهی‌ها رو بتکونید و اون‌ها رو در چند نوبت برای حدود ۴ تا ۶ دقیقه تا قهوه‌ای طلایی بشن در روغن سرخ کنید.
ماهی‌ها رو از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
در این میان، ماهیتابه متوسطی رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و نان‌های ترتیلا رو برای ۱۰ تا ۲۰ ثانیه از هر طرف در اون گرم کنید. نان‌ها رو در بشقاب بذارید و روی اون‌ها رو با دستمال پارچه‌ای بپوشونید تا همه نان ها رو آماده کنید.
 ۱ قاشق پر از سس تارتار رو روی هر نان گرم بمالید، تعدادی برش خیار، ۳ یا ۴ تکه ماهی، چند برگ منداب و گشنیز روی اون بذارید و مقداری رنده پوست پرتقال روی اون‌ها بریزید. تاکوها رو در کنار برش‌های لیمو و سس بیشتر میل کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزباشی

کد: 13451 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 32 ساعت: 4:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
2 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
3 چگونه به روش طبیعی چربی های شکمی را جذف کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4 طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
5 استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
6 طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
7 طرز تهیه بیف زوچینی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 طرز تهیه اسموتی موز و جو ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
9 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
10 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

  پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.
رمضان شیرین برای بیماران قندی همه ما می‌توانیم از این فرصت در وجوه مختلف زندگی بهره بگیریم و به یقین یكی از این موارد كه بر آن تاكید هم شده، توجه به سلامت جسم است. دیابتی‌ها نیز یكی از گروه‌هایی هستند كه باید به این مساله توجه داشته باشند. پس لازم است پیش از آغاز ماه رمضان و روزه‌داری ضمن مشورت با پزشك خود، نكات خاصی را نیز رعایت كنند.