صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
طرز تهیه حلوای موز برای سفره افطار
حلوا یکی از مواد خوراکی مورد استفاده در سفره افطار است که شما می توانید ذوق به خرج دهید و حلوای موز تهیه کنید.
روش تهیه افطاری عربی به نام اُم علی
ام علی یك نوع دسر عربی است كه به صورت گرم مصرف می شود و طعم آن بسیار لذیذ است و برای افطاری هم کاربرد دارد.
روش تهیه تارت پرتقال شکلاتی برای افطاری
برای پذیرایی مهمانی های افطاری تان می توانید از این تارت خوشمزه استفاده کنید.
طرز تهیه سـالاد پنیـر
برای کودکانی که از پنیر خوش شان نمی آید می توانید این سالاد را تهیه کنید.
دستور پخت کیک خرما برای بعد افطار
خرما یکی از خوراکی های اصلی سفره افطار است که می توانید از آن برای تهیه یک دسر خوشمزه استفاده کنید.
طرز تهیه پای گوشت به شیوه جدید
این غذا را همانند پیراشکی گوشت می توانید به عنوان پیش غذا نیز سرو کنید.
دستور پخت کیک بستنی آلبالویی
این کیک بستنی خوشمزه را می توانید برای روزهای گرم تابستانی به عنوان کیک تولد استفاده کنید.
صفحه 44 از 141
اول
قبلی
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد
خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...
سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد
اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...
راز سالادهای زنانه
حتما برایتان پیش آمده كه روزی كسالتبار را تجربه ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟
برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
رژیـم خـرابکنهـا را بشناسید!
اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمیتوانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه میتوان بهترین نتیجه را گرفت.
شاگرد زرنگها چه میخورند؟
بعضی پدر و مادرها میگویند وقتی مدرسهها دوباره باز میشود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سختترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میانوعدههای مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمیدانند کدام از مواد غذایی میتواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانشآموزان باشد یا نمیتوانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعتهای درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟
شاید شما هم از افرادی هستید که احساس میکنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر مینمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است