مواد لازم
• 3 حبه سیر رنده شده
• 3 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
• ¼ یک عدد پیاز قرمز، خلالی
• ¼ پنیر بز رنده شده
• یک قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• روغن زیتون
• گردوی بوداده و خرد شده
• یک بسته پاستا نواری
روش تهیه
1. برای تهیه سس توتفرنگی ابتدا باید توتفرنگی را پوره کنید. برای این منظور، ابتدا توتفرنگی ها را خرد کنید و در کاسه بریزید. به آن کمی آب، نمک و شکر اضافه کنید.
2. آنها را له کنید و سپس درون الک بریزید و از صافی رد کنید تا پوره کاملا یکدست حاصل شود.
3. در قابلمه متوسطی، کمی روغن زیتون بریزید و پس از گرم شدن سیر، فلفل قرمز و پوست رنده شده لیموترش را در آن تفت دهید.
4. سس توتفرنگی را اضافه کنید.
5. پنیر بز رنده شده، ریحان تازه خرد شده و سرکه را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
6. در این مرحله پاستا نواری را آماده کنید. اگر می توانید خودتان در خانه پاستا تازه تهیه کنید. در غیر این صورت انواع آماده آن در فروشگاه ها موجود است.
7. در این مرحله سس در حال غلیظ شدن است.
8. در یک قابلمه دیگر، آب را با نمک بگذارید بجوشد. سپس پاستا را اضافه کنید و کمی که نرم شد، پیاز قرمز خلالی خرد شده را درون آب بریزید و هم بزنید. پس از یک دقیقه آنها را آبکش کنید.
9. پاستا را درون کاسه بریزید و از سس توت فرنگی روی آن بریزید.
10. خوب هم بزنید.
11. پاستا را با سس توت فرنگی سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست