طرز تهیه پاستا با سس توت فرنگی


پاستا (pasta with strawberry sauce) را می توانید با توت فرنگی که این روزها فصلش است، تهیه کنید.

مواد لازم

• 3 حبه سیر رنده شده

• 3 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده

• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

• ¼ یک عدد پیاز قرمز، خلالی

• ¼ پنیر بز رنده شده

• یک قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده

• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

• روغن زیتون

• گردوی بوداده و خرد شده

• یک بسته پاستا نواری

 

 

روش تهیه

1. برای تهیه سس توت‌فرنگی ابتدا باید توت‌فرنگی را پوره کنید. برای این منظور، ابتدا توت‌فرنگی ها را خرد کنید و در کاسه بریزید. به آن کمی آب، نمک و شکر اضافه کنید.

2. آنها را له کنید و سپس درون الک بریزید و از صافی رد کنید تا پوره کاملا یکدست حاصل شود.

3. در قابلمه متوسطی، کمی روغن زیتون بریزید و پس از گرم شدن سیر، فلفل قرمز و پوست رنده شده لیموترش را در آن تفت دهید.

4. سس توت‌فرنگی را اضافه کنید.

5. پنیر بز رنده شده، ریحان تازه خرد شده و سرکه را به سس اضافه کنید و هم بزنید.

6. در این مرحله پاستا نواری را آماده کنید. اگر می توانید خودتان در خانه پاستا تازه تهیه کنید. در غیر این صورت انواع آماده آن در فروشگاه ها موجود است.

7. در این مرحله سس در حال غلیظ شدن است.

8. در یک قابلمه دیگر، آب را با نمک بگذارید بجوشد. سپس پاستا را اضافه کنید و کمی که نرم شد، پیاز قرمز خلالی خرد شده را درون آب بریزید و هم بزنید. پس از یک دقیقه آنها را آبکش کنید.

9. پاستا را درون کاسه بریزید و از سس توت فرنگی روی آن بریزید.

10. خوب هم بزنید.

11. پاستا را با سس توت فرنگی سرو کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 6764 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 3543 ساعت: 11:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
11 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.