روش تهیه ترایفل نان ‌زنجبیلی و شکلات سفید این دسر را می توانید به عنوان عصرانه هم با چای میل کنید.
روش تهیه ژله رنگین کمانی این ژله چندین لایه خوش رنگ و لعاب، برای تزئین هر سفره و میزی مناسب است و اشتهای بچه ها را زیاد می کند. اگر مهمانی یا مجلسی دارید با این ژله خوشرنگ از مهمانان پذیرایی کنید.
طرز تهیه مافین شوید و پنیر حتما می‌پرسید كه مخلوط شوید و پنیر چه می‌شود؟ واقعا مگر می‌شود چنین مخلوطی را خورد، بعدشم كنجد و تخم آفتابگردان به آن اضافه شود، چه معجونی خواهد شد، اما می توانید آن را به عنوان پیش غذا سرو کنید.
روش تهیه سیر ترشی سیر ترشی یکی از انواع ترشیجات ایرانی است که با انواع دمپختک و ماهی سرو می شود.
طرز تهیه انواع جوانه‌‌ها در منزل تمیز‌ترین، مفیدترین و بی‌دردسرترین غذایی كه می‌توان در زمان ما پیدا كرد، آن‌هایی هستند كه به وسیله‌ی خود ما و در خانه درست می‌شوند(مثل انواع جوانه‌ها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن).
روش تهیه سالاد الویه و ۷ راه‌ خوشمزه‌تر شدن آن سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است امادر میان غذاهای سرد، یکی از خوش‌خوراک‌ترین‌هاست، به طوری که کمتر کسی می‌تواند از خیر این غذا بگذرد.
روش تهیه سیب پخته پائیزی سیب میوه مفیدی است که خام و پخته آن مصارف زیادی دارد. اگر در یخچال سیب زیادی دارید می توانید چند عدد از آنها را بپزید...
صفحه 18 از 37  اول  قبلی   13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستوران‌های رقیب می‌تواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.