صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
روش تهیه حلوای خرما برای سفره افطاری
برخی از خانم ها برای زیباتر شدن سفره های افطاری شان در آن حلوا که نوعی دسر اصیل ایرانی است، هم قرار می دهند.
دستور تهیه کاچی؛ افطاری متفاوت و خوشمزه
کاچی، نوعی دسر اصیل ایرانی است که بسیار هم مقوی و خوشمزه است و بر سر سفره افطاری نیز مناسب است.
دستور تهیه حلوای زنجبیلی برای مهمانی افطاری
قرار دادن حلوای زنجبیلی برای سفره افطار وقتی مهمان دارید، بسیار کاربرد دارد و این سفره را زیبا می کند.
دستور تهیه سالادهای تابستانی
برخی میوه ها و سبزیجات مختص فصل خاصی از سال هستند. بنابراین بهتر است تا دیر نشده خوراکی های خوشمزه با آنها تهیه و میل کنید.
روش تهیه شله زرد قالبی برای سفره افطاری
شله زرد نوعی دسر اصیل ایرانی است که در ماه رمضان نیز در سفره افطار کاربرد دارد.
طرز تهیه «موکا»؛ کاپوچینوی آمریکایی
موکا (mocha coffee)اختراع آمریکایی بر مبنای کاپوچینوی ایتالیایی است. موکا مانند لاته بیشتر بر مبنای شیر جوش آمده درست می شود.
طرز تهیه حلوای مجلسی
بسیاری از خانواده ها برای سفره های افطاری خود اقدام به پخت حلوا می کنند.
صفحه 23 از 37
اول
قبلی
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوردن فیبر کلید سلامت رودهها
تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...
تدابیر غذایی در فصل زمستان
هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...
با ذرت به جنگ با کم خونی بروید
متخصصان تغذیه میگویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟
محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب
رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز میخورد یا میآشامد اطلاق میشود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامهریزی میکنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی
پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان میآید
پایگاه خبری لقمه: تقریبا میتوان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف میکنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبرانناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است