آنتی پاستو، پیش غذای رسمی ایتالیایی «آنتی پاستو» antipasto کلمه ای ایتالیایی است به معنای "قبل از غذا" و اولین بخش سنتی وعده غذای رسمی ایتالیا است.
طرز تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی افرادی که مرغ کامل خریداری می کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می کنند. اما از بال می توان پیش غذاهای خوشمزه تری هم تهیه کرد.
دستور تهیه ژله خاکشیر ژله خاکشیر هم از آن نوع ژله هایی است که اگر یک بار امتحان کنید طرفدار آن می شوید.
طرز تهیه موهیتو؛ نوشیدنی خوش طعم مکزیکی موهیتو یک نوشیدنی خوش طعم مکزیکی است که در چند سال اخیر در منوهای بیشتر رستوران های ایرانی هم می توان آن را پیدا کرد و سفارش داد.
طرز تهیه آسان سـالاد نخود نخود یکی از حبوبات پرطرفدار میان ایرانیان است که در غذاها و سالادها کاربرد دارد.
روش تهیه سوپ چربی سوز و لاغرکننده این سوپ همان سوپی است که در رژیم «سوپ چربی سوز» یا «رژیم سوپ کلم» که یک رژیم سم زدایی و کاهش وزن است مورد استفاده قرار می گیرد.
دستور تهیه ژله هنــدوانه در تابستان که فصل میوه خوشمزه هندوانه است، بد نیست ژله آن را نیز تهیه کنید.
صفحه 21 از 37  اول  قبلی   16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت