گیاه خواران این ساندویج را امتحان کنند


پایگاه خبری لقمه: ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی صبحانه ای فوق العاده پر انرژی و سالم و باب میل کسانی است که به گیاه خواری روی آورده اند. بیایید نگاهی کلی به این ساندویچ بیندازیم تا متوجه شویم چرا چنین وعده ای را یک غذای کامل می نامند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نانی که برای این ساندویچ باید استفاده کنید نان سبوس دار است بنابراین روی فیبر آن می توان برای پایدار ماندن انرژی و افزایش مدت سیری حساب کرد دیگر سبزیجاتی که در این ساندویچ به کار رفته نیز علاوه بر مواد مغذی فراوان فیبر نیز دارند. خودِ تخم مرغ هم همانطور که می دانید سرشار  از پروتئین است که هضمش طول می کشد و مانع نوسان قند خون می شود.

 
زیتون و روغن زیتون نیز هر دو حاوی چربی های سالم هستند این چربی ها نیز به افزایش مدت زمان جذب غذا کمک می کنند. پس نتیجه می گیریم اگر چنین غذایی را میل کنیم می توانیم تا مدت زمان طولانی بدون اینکه هوس های غذایی یا احساس گرسنگی اذیت مان کنند انرژی داشته باشیم.
 
طرز تهیه ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی
 
مواد لازم:
 
4 برش نان صبحانه سبوس دار
 
یک چهارم فنجان فلفل دلمه ای قرمز کباب شده ( خرد شده )
 
دو قاشق غذا خوری زیتون که به خوبی خرد شده باشد
 
دو قاشق چای خوری سرکه انگور
 
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
 
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
 
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
 
4 عدد تخم مرغ بزرگ
 
یک چهارم فنجان حموص آماده
 
4 عدد برگ کاهو
 
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ تقسیم به 4 برش شود
 
سه هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
 
 
 
طرز تهیه :
 
قسمت جوجه کباب کُن فر را گرم کنید. نان ها را در یک سینی پخت قرار دهید. سپس هر سمتشان را یک دقیقه در فر بگذارید تا خوب تُست شوند.
 
فلفل دلمه ای ها، زیتون، سرکه، یک هشتم قاشق چای خوری نمک و فلفل قرمز های خرد شده را داخل مخلوط کن قرار دهید. به اندازه 30 ثانیه مخلوطشان کنید.
 
در یک ماهی تابه نچسب بزرگ روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تخم مرغ ها را در ماهی تابه بشکنید. به مدت یک و نیم دقیقه بپزید، سپس روی ماهی تابه را بپوشانید و یک دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد تا سفیده ها خود را بگیرند. از روی حرارت بردارید.
 
حموص را به صورت مساوی روی نان ها پخش کنید. رویش کاهو، گوجه و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه بریزید. روی هرکدام از ساندویچ ها یک تخم مرغ قرار دهید. میکس فلفل دلمه ای را که درست کردید به صورت مساوی روی تخم مرغ ها قرار دهید. باقی مانده یک چهارم فلفل سیاه را روی ساندویچ ها بریزید.
 
اطلاعات تغذیه ای:
 
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده می باشد. هر وعده شامل یک ساندویچ است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 11823 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور بازدید: 92 ساعت: 9:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
2 تهیه ساندویچ 67 متری در مکزیک ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
3 آماده کردن ساندویچ 30 متری در یک ساعت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
4 وضعیت فعالیت اغذیه فروشان در ماه رمضان ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
5 سر موش در همبرگر، مکدونالد را تعطیل کرد +عکس ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان
6 روش تهیه پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۶ مهر
7 درآمد فست فودها چقدر است؟ ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ شهريور
8 آشنایی با راز های فست فودی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
9 روش تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
10 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویه‌ها استفاده کنید.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟