به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک نوع از انواع طعمدهندههای سالاد، آشنا کنیم. پایهی اصلی تهیهی این سس سالاد، هویج است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این سس خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیهی یک نوع سس سالاد
مواد لازم:
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
شکر کاراملی: 1 قاشق چایخوری
هویج: 1 عدد
روغن کنجد: 2 قاشق چایخوری
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
سویاسس: 2 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه، پوست گرفته و رنده شده: 2 قاشق چایخوری
نمک: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
هویج را رنده میکنیم و آن را به همراه یک پیمانه آب، در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا هویجها نرم شوند.
پس از آن، هویجها را داخل آبکش میریزیم. وقتی آب هویجها گرفته شد آنها را به همراه نصف پیمانه آب معمولی، داخل مخلوطکن میریزیم. هویج و آب را مخلوط میکنیم تا هویجها کاملا له شوند.
زنجبیل، شکر، سرکه، آبلیمو و سویا سس را به همراه روغن کنجد و نمک به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
سس آماده شده را در ظرفی مناسب ریخته و داخل یخچال قرار داده و هنگام سرو سالاد، به آن اضافه میکنیم.
منبع: tareekaa
نقل از :تابناک باتو