ششمین مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی برگزار می‌شود فراخوان ششمین مسابقه عکاسی از "سفره‌های حسینی" همزمان با رونمایی از سایت اختصاصی این مسابقات منتشر خواهد شد.
علی مرادخانی در افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره‌های حسینی: دوست دارم تمام برنامه‌های هنری را بخش خصوصی برگزار کند معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دوست دارم تمام برنامه‌های هنری را بخش خصوصی برگزار کند و ما فقط هدایت کننده برنامه‌های هنری باشیم. در داخل کشور سرمایه‌گذاران مستعدی برای ورود به حوزه هنر وجو . . .
با حضور معاون هنری وزارت ارشاد و جمع کثیری از هنرمندان؛ نمایشگاه بزرگ عکس سفره های حسینی افتتاح شد نمایشگاه بزرگ عکس سفره های حسینی متشکل از عکس های چهارمین و پنجمین دوره مسابقات سفره های حسینی، عصر روز پنج شنبه 16 آبان ماه با حضور معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اساتید و هنرمندان عکاس . . .
گزارش تصویری افتتاحیه نمایشگاه بزرگ سفره های حسینی نمایشگاه عکس‌های منتخب چهارمین و پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های حسینی، به همراه آثاری از یدالله عبدی، محمدمهدی رحیمیان و محمدصالح حجت الاسلامی پنج شنبه 16 آبان ماه در فرهنگسرای نیاوران با حضور . . .
با حضور معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه عکس سفره‌‎های حسینی در فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود عکس‌های منتخب چهارمین و پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های حسینی، به همراه آثاری از یدالله عبدی، محمدمهدی رحیمیان و محمدصالح حجت الاسلامی پنج شنبه 16 آبان ماه در فرهنگسرای نیاوران به روی دیوار می‌ر . . .
نفرات برتر ششمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری مشخص شدند جلسه داوری ششمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری در دو بخش عمومی و بخش ویژه با موضوع «کودک در آیین افطار» با حضور کلیه داوران برگزار شد و در نتیجه 38 اثر از 22هنرمند از 13 شهر کشور به نمایشگاه راه پید . . .
صفحه 5 از 22  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  مصرف آب گوجه‌فرنگی موثرتر از نوشابه‌های انرژی‌زا کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه زنجبیل برای لاغری، کاهش درد و درمان دیابت یک محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی گفت: گیاه زنجبیل مزاج گرمی دارد و دارویی بسیار مفید برای اصلاح عملکرد سلولهای بدن است.این گیاه دارویی ضد درد و سرماخوردگی و لاغرکننده است.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.
فشار خون خود را بدون دارو کنترل کنید فشار خون بالا برای هر فردی یک عامل نگران کننده و تهدیدآمیز به شمار می آید که حتی می تواند باعث مرگ شود.در این مقاله قصد داریم راه های کاهش فشار خون بدون استفاده از دارو را به شما معرفی کنیم.
توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.