گزارش تصویری افتتاحیه نمایشگاه بزرگ سفره های حسینی نمایشگاه عکس‌های منتخب چهارمین و پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های حسینی، به همراه آثاری از یدالله عبدی، محمدمهدی رحیمیان و محمدصالح حجت الاسلامی پنج شنبه 16 آبان ماه در فرهنگسرای نیاوران با حضور . . .
با حضور معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه عکس سفره‌‎های حسینی در فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود عکس‌های منتخب چهارمین و پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های حسینی، به همراه آثاری از یدالله عبدی، محمدمهدی رحیمیان و محمدصالح حجت الاسلامی پنج شنبه 16 آبان ماه در فرهنگسرای نیاوران به روی دیوار می‌ر . . .
نفرات برتر ششمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری مشخص شدند جلسه داوری ششمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری در دو بخش عمومی و بخش ویژه با موضوع «کودک در آیین افطار» با حضور کلیه داوران برگزار شد و در نتیجه 38 اثر از 22هنرمند از 13 شهر کشور به نمایشگاه راه پید . . .
داوری ششمین مسابقه عکاسی سفره‌های افطاری برگزار می‌شود داوری ششمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های افطاری در روز 3 مهرماه انجام و نتایج آن 5 مهرماه اعلام می‌شود.
آثار منتخب پنجمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری در این دوره میثم امانی و فاطمه قلویسی حائز رتبه برتر و آرزو رحمانی خراسانی شایسته تقدیر شناخته شد.
وزیر ارشاد پیشنهاد داد: نمایشگاه عکس سفره های ایرانی اسلامی به همه کشورهای اسلامی برود شب گذشته سفرای کشورهای اسلامی در فرهنگسرای نیاوران مهمان ضیافت افطاری معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودند.
فراخوان ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری این مسابقه را پنج تن از عکاسان حرفه ای داوری می کنند و دارای دو جایزه برتر هر کدام به ارزش 15 میلیون ریال به همراه دو تندیس برای نفرات اول و دو جایزه نقدی ده و هشت میلیون ریالی برای نفرات دوم و سوم اس . . .
صفحه 5 از 22  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.