گزارش تصویری افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری در مجموعه تاریخی فرهنگی سعد آباد مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری با حضور «دکتر مرتضی رضوان‌فر» معاون پژوهشی پژوهشکده مردمشناسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، «محمدمهدی رحیمیان» عضو هیات علمی دانشگاه تهران و شورای س . . .
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری؛ استاد عطارچیان، پیشکسوت خوشنویسی تقدیر شد در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری از برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین در بخش آزاد و ویژه تقدیر به عمل آمد.
دبیر مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی: مسابقات عکاسی سفره‌ها باعث همدلی و رفاقت می‌شود همان طوری که سفره ها بین خانواده ها همدلی و رفاقت ایجاد می کند، مسابقات سفره ها نیز سبب شده که همدلی و رفاقت و صمیمیت بسیاری بین ما و مسئولان و عکاسان ایجاد شود.
عضو شورای سیاستگذاری مسابقات سفره‌ها: یونسکو، عکاسان و پژوهشگران مشارکت بیشتری برای نشر جهانی فرهنگ ایران داشته باشند عکاسی با موضوعاتی مانند سفره‌ها که در ایران گستردگی و تنوع بسیار اقوام و آیین و آداب و رسوم آنها بدون تحقیق و پژوهش‌های مردم‌شناختی و جامعه شناختی حرکتی بریده و ناقص خواهد بود.
افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری؛ مسابقات عکس سفره‌ها در راستای تحکیم صلح جهانی/ احیا و حفظ میراث معنوی در مسابقات سفره‌ها دکتر رضوان‌فر گفت: برپایی نمایشگاه‌های عکس سفره‌ها از این جهت که به ثبت این میراث کمک می‌کند، مهم است و در واقع یونسکو روی اثراتی که عکس بر حفاظت از میراث معنوی دارد، تاکید و از آن حمایت می‌کند.
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری؛ دکتر سعیدآبادی درباره اهمیت میراث معنوی در یونسکو سخن می‌گوید پنجمین نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری با سخنرانی دکتر سعیدآبادی و دکتر رضوان‌فر روز جمعه 14 تیرماه در کاخ سعدآباد گشایش می‌یابد.
در کاخ سعد آباد؛ استاد محمدحسین عطارچیان تقدیر می‌شود دکتر محمدحسین عطارچیان، استاد پیشکسوت خوشنویسی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره های افطاری که در کاخ موزه سعدآباد تقدیر خواهد شد.
صفحه 6 از 21  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

  غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
خواب زود و راحت‌ با دَمنوش گیاهان دَمنوش گیاهان احساس بهتری به انسان می‌دهند و به غیر از اینکه برای بدن خواص بیشماری دارند، موجب یک خواب راحت نیز می‌شوند.