گزارش تصویری افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری در مجموعه تاریخی فرهنگی سعد آباد مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری با حضور «دکتر مرتضی رضوان‌فر» معاون پژوهشی پژوهشکده مردمشناسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، «محمدمهدی رحیمیان» عضو هیات علمی دانشگاه تهران و شورای س . . .
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری؛ استاد عطارچیان، پیشکسوت خوشنویسی تقدیر شد در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری از برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین در بخش آزاد و ویژه تقدیر به عمل آمد.
دبیر مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی: مسابقات عکاسی سفره‌ها باعث همدلی و رفاقت می‌شود همان طوری که سفره ها بین خانواده ها همدلی و رفاقت ایجاد می کند، مسابقات سفره ها نیز سبب شده که همدلی و رفاقت و صمیمیت بسیاری بین ما و مسئولان و عکاسان ایجاد شود.
عضو شورای سیاستگذاری مسابقات سفره‌ها: یونسکو، عکاسان و پژوهشگران مشارکت بیشتری برای نشر جهانی فرهنگ ایران داشته باشند عکاسی با موضوعاتی مانند سفره‌ها که در ایران گستردگی و تنوع بسیار اقوام و آیین و آداب و رسوم آنها بدون تحقیق و پژوهش‌های مردم‌شناختی و جامعه شناختی حرکتی بریده و ناقص خواهد بود.
افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری؛ مسابقات عکس سفره‌ها در راستای تحکیم صلح جهانی/ احیا و حفظ میراث معنوی در مسابقات سفره‌ها دکتر رضوان‌فر گفت: برپایی نمایشگاه‌های عکس سفره‌ها از این جهت که به ثبت این میراث کمک می‌کند، مهم است و در واقع یونسکو روی اثراتی که عکس بر حفاظت از میراث معنوی دارد، تاکید و از آن حمایت می‌کند.
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری؛ دکتر سعیدآبادی درباره اهمیت میراث معنوی در یونسکو سخن می‌گوید پنجمین نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری با سخنرانی دکتر سعیدآبادی و دکتر رضوان‌فر روز جمعه 14 تیرماه در کاخ سعدآباد گشایش می‌یابد.
در کاخ سعد آباد؛ استاد محمدحسین عطارچیان تقدیر می‌شود دکتر محمدحسین عطارچیان، استاد پیشکسوت خوشنویسی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره های افطاری که در کاخ موزه سعدآباد تقدیر خواهد شد.
صفحه 6 از 21  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت