برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی معرفی شدند نتایج پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های حسینی با مشخص شدن نفرات اول و دوم اعلام شد.
نتایج دومین جشنواره عکس یلدا اعلام شد جلسه انتخاب نهایی آثار راه یافته به نمایشگاه دومین مساقه عکس یلدا برگزار شد و 24 اثر به نمایشگاه این دوره راه پیدا کردند.
مهلت ارسال آثار برای پنجمین مسابقات عکاسی از سفره های حسینی تمدید شد مهلت ارسال آثار برای پنجمین مسابقات عکاسی از سفره های حسینی به مدت 10 روز تمدید شده است.
فراخوان پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی این مسابقه دارای دو جایزه برتر و یک جایزه ویژه است.
مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره عکس یلدا تمدید شد دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنر سفره های ایرانی اسلامی، مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره عکس یلدا را تمدید کرد.
فراخوان دومین جشنواره عکس یلدا جشنواره عکس یلدا، به دلیل تقارن زمانی با ایام سوگواری با سه سال وقفه برگزار شده و تا سه سال دیگر هم برگزار نخواهد شد.
نتایج پنجمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری اعلام شد جلسه داوری پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری 25 عکس منتخب داشت.
صفحه 8 از 21  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  عسل برای نوزادان سم است پایگاه خبری لقمه: بوتولیسم یک بیماری فلج‌کننده جدی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم رابطه‌ای میان عوامل قابل‌تغییر سبک زندگی مانند تغذیه و توان باروری مردان وجود دارد.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.

حامیان