افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری؛ مسابقات عکس سفره‌ها در راستای تحکیم صلح جهانی/ احیا و حفظ میراث معنوی در مسابقات سفره‌ها دکتر رضوان‌فر گفت: برپایی نمایشگاه‌های عکس سفره‌ها از این جهت که به ثبت این میراث کمک می‌کند، مهم است و در واقع یونسکو روی اثراتی که عکس بر حفاظت از میراث معنوی دارد، تاکید و از آن حمایت می‌کند.
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری؛ دکتر سعیدآبادی درباره اهمیت میراث معنوی در یونسکو سخن می‌گوید پنجمین نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری با سخنرانی دکتر سعیدآبادی و دکتر رضوان‌فر روز جمعه 14 تیرماه در کاخ سعدآباد گشایش می‌یابد.
در کاخ سعد آباد؛ استاد محمدحسین عطارچیان تقدیر می‌شود دکتر محمدحسین عطارچیان، استاد پیشکسوت خوشنویسی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره های افطاری که در کاخ موزه سعدآباد تقدیر خواهد شد.
با حمایت کمیسیون ملی یونسکو و مشارکت کاخ موزه سعدآباد؛ کاخ موزه سعد آباد میزبان سفره‌های افطاری می‌شود مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری با حضور دکتر سعیدآبادی و اصغر امیرنیا جمعه 14 تیرماه در کاخ موزه سعداباد برگزار می شود.
برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی سفره‌های هفت‌سین معرفی شدند نتایج پنجمین مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت‌سین، با داوری سیف الله صمدیان، افشین شاهرودی و محمدمهدی رحیمیان و با معرفی نفرات اول، دوم و سوم معین شد.
اعلام نتایج پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین تا پایان هفته جلسه داوری پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین تا پایان هفته برگزار شده و نتایج آن اعلام خواهد شد.
صفحه 8 از 22  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...