مهلت ارسال آثار برای پنجمین مسابقات عکاسی از سفره های حسینی تمدید شد مهلت ارسال آثار برای پنجمین مسابقات عکاسی از سفره های حسینی به مدت 10 روز تمدید شده است.
فراخوان پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی این مسابقه دارای دو جایزه برتر و یک جایزه ویژه است.
مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره عکس یلدا تمدید شد دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنر سفره های ایرانی اسلامی، مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره عکس یلدا را تمدید کرد.
فراخوان دومین جشنواره عکس یلدا جشنواره عکس یلدا، به دلیل تقارن زمانی با ایام سوگواری با سه سال وقفه برگزار شده و تا سه سال دیگر هم برگزار نخواهد شد.
نتایج پنجمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری اعلام شد جلسه داوری پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری 25 عکس منتخب داشت.
نتایج پنجمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری فردا اعلام می شود داوری پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره های افطاری برگزار شد.
صفحه 10 از 22  اول  قبلی   5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!
مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.