یك توضیح و اعلام نتایج مسابقه عكاسی شب یلدا دبیرخانه مسابقه عكاسی شب یلدا اسامی برگزیدگان مسابقه عکاسی شب یلدا را اعلام کرد.
عکس ها و نفرات برتر مسابقه عکاسی سایت لقمه مشخص شدند طبق قرار قبلی تیم داوری مسابقه عکاسی از سفره های افطاری سایت لقمه آثار و نفرات برتر این مسابقه را اعلام نمود.
بازدید رییس سازمان میراث فرهنگی از غرفه لقمه اسفندیار رحیم مشائی، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به همراه دکتر ملک زاده معاون گردشگری و اسفندیار مدیر بازاریابی و تبلیغات همین سازمان و خسرونژاد دبیر اولین جشنواره غذا و گردشگری برای دقایقی در . . .
پایان اولین مسابقه عکاسی سایت لقمه با فرا رسیدن عید سعید فطر، مهلت ارسال عکس های سفره های افطار به پایان رسید و داوری آن نیز تا ظهر روز شنبه انجام خواهد شد.
سایت لقمه به عنوان یکی از فعالیت های زیر ساختی صنعت گردشگری ایران معرفی شد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، سایت لقمه به عنوان یکی از فعالیت های زیر ساختی صنعت گردشگری ایران معرفی کرد.
صفحه 22 از 22  اول  قبلی   13    14    15    16    17    18    19    20    21    22   
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.
جلوگیری از کاهش یا افزایش وزن در ماه رمضان در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی شما نباید با حالت عادی تفاوت زیادی داشته باشد و باید به گونه‌ای باشد که وزن شما کاهش یا افزایش زیادی نداشته باشد.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.