رییس موسسه فرهنگی اکو و دبیرکل یونسکو از نمایشگاه افطاری بازدید می‌کنند رییس موسسه فرهنگی اکو و دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ظهر امروز از پنجمین نمایشگاه افطاری بازدید می‌کنند.
محورهای ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری / حق‌التصاویر هفت‌سینی‌ها آماده پرداخت دبیرخانه مسابقات سفره های ایرانی اسلامی از عکاسان علاقه‌مند درخواست کرد تا در ایام ماه مبارک رمضان از سوژه‌های سفره افطاری مورد نظر خود عکاسی کنند.
داوران ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری مشخص شدند با مشخص شدن داوران فراخوان ششمین دوره مسابقه عکاس یاز سفره های افطاری به زودی منتشر خواهد شد.
گزارش تصویری افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری در مجموعه تاریخی فرهنگی سعد آباد مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری با حضور «دکتر مرتضی رضوان‌فر» معاون پژوهشی پژوهشکده مردمشناسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، «محمدمهدی رحیمیان» عضو هیات علمی دانشگاه تهران و شورای س . . .
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری؛ استاد عطارچیان، پیشکسوت خوشنویسی تقدیر شد در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری از برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین در بخش آزاد و ویژه تقدیر به عمل آمد.
دبیر مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی: مسابقات عکاسی سفره‌ها باعث همدلی و رفاقت می‌شود همان طوری که سفره ها بین خانواده ها همدلی و رفاقت ایجاد می کند، مسابقات سفره ها نیز سبب شده که همدلی و رفاقت و صمیمیت بسیاری بین ما و مسئولان و عکاسان ایجاد شود.
عضو شورای سیاستگذاری مسابقات سفره‌ها: یونسکو، عکاسان و پژوهشگران مشارکت بیشتری برای نشر جهانی فرهنگ ایران داشته باشند عکاسی با موضوعاتی مانند سفره‌ها که در ایران گستردگی و تنوع بسیار اقوام و آیین و آداب و رسوم آنها بدون تحقیق و پژوهش‌های مردم‌شناختی و جامعه شناختی حرکتی بریده و ناقص خواهد بود.
صفحه 7 از 22  اول  قبلی   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

  از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان ...

  غذا و میوه‌های فریزری چه ضررهایی دارند؟ فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.