در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری؛ دکتر سعیدآبادی درباره اهمیت میراث معنوی در یونسکو سخن می‌گوید پنجمین نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری با سخنرانی دکتر سعیدآبادی و دکتر رضوان‌فر روز جمعه 14 تیرماه در کاخ سعدآباد گشایش می‌یابد.
در کاخ سعد آباد؛ استاد محمدحسین عطارچیان تقدیر می‌شود دکتر محمدحسین عطارچیان، استاد پیشکسوت خوشنویسی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره های افطاری که در کاخ موزه سعدآباد تقدیر خواهد شد.
با حمایت کمیسیون ملی یونسکو و مشارکت کاخ موزه سعدآباد؛ کاخ موزه سعد آباد میزبان سفره‌های افطاری می‌شود مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری با حضور دکتر سعیدآبادی و اصغر امیرنیا جمعه 14 تیرماه در کاخ موزه سعداباد برگزار می شود.
برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی سفره‌های هفت‌سین معرفی شدند نتایج پنجمین مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت‌سین، با داوری سیف الله صمدیان، افشین شاهرودی و محمدمهدی رحیمیان و با معرفی نفرات اول، دوم و سوم معین شد.
اعلام نتایج پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین تا پایان هفته جلسه داوری پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین تا پایان هفته برگزار شده و نتایج آن اعلام خواهد شد.
مهلت ارسال اثر به پنجمین مسابقه عکاسی سفره‌های هفت‌سین تمدید نمی‌شود بر اساس اعلام دبیرخانه سفره‌های ایرانی اسلامی، مهلت ارسال عکس به پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت‌سین تمدید نمی‌شود.
صفحه 7 از 21  اول  قبلی   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مشاجره والدین جلوی فرزندان به مصرف الکل و مواد در نوجوانان منجر می‌شود یک روانشناس با تشریح تأثیر مشاجره والدین جلوی فرزن...

  10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.