دستور تهیه پلو لبو در فصل پاییز و زمستان دسترسی به چغندر یا لبو زیاد می شود و بد نیست طرز تهیه پلو لبو را هم امتحان کنید.
دستور تهیه خورش سیب خورش سیب در استان لرستان تهیه می شود و طرفداران بسیاری دارد.
دستور پخت مـاهی پـلاو در این دستور كه از كتب قدیمی به دست آمده، ماهی را یا لای پلو می‌گذارند یا جدا سرو می‌كنند.
بریانی گوشت بوقلمون؛ غذای پاییزی کم چرب و پر حجم این غذا پاییزی با گوشت کم چرب بوقلمون و پوره سیب زمینی تهیه می شود و بسیار پرحجم است.
کتلت قارچ را حتماً امتحان کنید برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌های سالم‌تری برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود.
دستور تهیه پلوی زعفرانی پلوی زعفرانی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که دستور پخت آن را در زیر آموزش می دهیم.
روش تهیه جوجه کباب ترش تابه ای این روزها جوجه ترش، به اندازه كباب ترش طرفدار پیدا كرده و ما می‌خواهیم یك نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم.
صفحه 16 از 39  اول  قبلی   11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

  ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت