دستور تهیه پلو لبو در فصل پاییز و زمستان دسترسی به چغندر یا لبو زیاد می شود و بد نیست طرز تهیه پلو لبو را هم امتحان کنید.
دستور تهیه خورش سیب خورش سیب در استان لرستان تهیه می شود و طرفداران بسیاری دارد.
دستور پخت مـاهی پـلاو در این دستور كه از كتب قدیمی به دست آمده، ماهی را یا لای پلو می‌گذارند یا جدا سرو می‌كنند.
بریانی گوشت بوقلمون؛ غذای پاییزی کم چرب و پر حجم این غذا پاییزی با گوشت کم چرب بوقلمون و پوره سیب زمینی تهیه می شود و بسیار پرحجم است.
کتلت قارچ را حتماً امتحان کنید برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌های سالم‌تری برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود.
دستور تهیه پلوی زعفرانی پلوی زعفرانی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که دستور پخت آن را در زیر آموزش می دهیم.
روش تهیه جوجه کباب ترش تابه ای این روزها جوجه ترش، به اندازه كباب ترش طرفدار پیدا كرده و ما می‌خواهیم یك نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم.
صفحه 16 از 39  اول  قبلی   11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی رئیس دانشکده‌ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...

  عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی...

  توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش خوراکی زمستانی شگفت انگیز را بشناسید بسیاری از محصولات غذایی زمستان ممکن است برای مردم ناآشنا باشند اما غذاهایی که می توان با آنها تهیه کرد، برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند.
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشتر با خواص و ویژگی‌های منحصر به فرد این میوه‌ی مفید است.
معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب پایگاه خبری لقمه: سروتونین سبب ایجاد تحرک و نشاط در بدن می‌شود و احساس مثبت بودن، خوب بودن یا مفید بودن در فرد را تقویت می‌کند. کاهش سطح سروتونین مغز از علل اصلی پرخاشگری، کم‌حوصلگی و افسردگی است.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.