مواد لازم برای 4 نفر: برنج / 4 پیمانه (640 گرم) آب/ به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه (پودرشده) / به مقدار لازم مغز ران گوسفند یا گوساله ( قیمه ای خردشده) / 400 گرم روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم پیاز داغ / 2 قاشق سوپ خوری (10 گرم ) زردچوبه (پودرشده) / 1 قاشق چای خوری (3 گرم) رب گوجه فرنگی / 4/1 پیمانه (60 گرم) نخودفرنگی (بلانچ شده) / 2 پیمانه (160 گرم) کره یا روغن جامد / 2/1 پیمانه (80 گرم) زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) / 2 قاشق سوپ خوری (28 میلی لیتر) بلانچ كردن: ابتدا یك دقیقه در قابلمهای حاوی آب جوش قرار داده و سریعاً داخل ظرفی حاوی آب سرد به مدت 15 ثانیه بریزید و آبکش کنید. روش تهیه: 1. برنج را با آب و نمک خیس کنید. 2. گوشت را در مقداری روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود. پیازداغ و زردچوبه را به گوشت افزوده و به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید، سپس پنج پیمانه آب را بیفزایید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و در ظرف را بگذارید تا گوشت پخته شود. 3. در تابهای رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید تا حدی که بوی خامی آن گرفته شود، نمک و فلفل را نیز به آن افزوده، سپس به همراه نخودفرنگی در اواخر پخت به گوشت بیفزایید. 4. در قابلمه ای آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد، آب برنج خیسشده را خالی کرده، برنج را داخل قابلمه بریزید تا پخته شود. پس از آن در آبکش بریزید. 5. در قابلمه ای مقداری روغن ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. از روی حرارت برداشته، مقداری از برنج را روی آن ریخته، مخلوط گوشت و نخود را روی آن بریزید و به همین ترتیب یک لایه برنج یک لایه مواد ریخته روی آن را با برنج سفید بپوشانید. روی حرارت زیاد قرار دهید و در ظرف را بگذارید. 6. کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. زمانی که بخار برنج بلند شد روی آن بریزید. زعفران را نیز در گوشهای از برنج ریخته، در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج دم بکشد. 7. هنگام سرو، برنج زعفرانی را جدا کرده، پلو را در ظرف بکشید و روی آن را با برنج زعفرانی سرو کنید. آماده سازی 15 دقیقه خیساندن برنج 8 تا 10 ساعت پخت گوشت 3 ساعت جوشاندن برنج 10 تا 14 دقیقه دم کشیدن برنج 25 دقیقهبازگشت به صفحه نخست