مواد اولیه: مرغ پخته و ریز خرد شده نصف یک عدد لبو پخته و خرد شده چهار عدد اسفناج پخته شده 100 گرم برنج آبكش شده سه پیمانه پیاز سرخ شده یك عدد زعفران ساییده شده یك قاشق غذاخوری نمك، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه:مرغ را همراه پیاز، نمك و فلفل كمی تفت میدهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد میكنیم. اسفناجها را میگذاریم كمی نرم شوند. (اسفناجها نیازی به پخت زیاد ندارند) درون یك قابلمه تمام مواد را به صورت لایهلایه به برنج آبكش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی كرده و میگذاریم تا برنج دم بكشد. به خاطر این كه لبوها له نشوند، پس از این كه مواد را لابهلای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه میكنیم، چون موقع مخلوط كردن لبو له میشود، بهتر است كه جداگانه به برنج اضافه شود.بازگشت به صفحه نخست