به گزارش لقمه، برای تهیه این خورش سنتی لرستان، 25 دقیقه نیاز به آماده سازی دارد و 3 ساعت پخت آن به طول می انجامد.مواد لازم (برای ۴ نفر): مغز ران (گوسفند یا گوساله- خرد شده) — ۴۰۰ گرم روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم پیاز (دو نیم شده) — ۱ عدد (۱۴۰ گرم) برگبو — ۳ عدد آب — ۶ و یک چهارم پیمانه پیمانه (۱ لیتر) نشاسته ذرت — ۱ قاشق سوپخوری (۹ گرم) پیازداغ — پیمانه (۲۵ گرم) نمک و فلفل سیاه (پودر شده) — به مقدار لازم سیبدرختی(بدون هسته و حلقهشده) – ۳ عدد (۵۰۰ گرم) سرکه — پیمانه (۸۰ میلیلیتر) شیرهانگور یا خرما — ۱ پیمانه (۳۲۰ گرم) روش تهیه: ۱- گوشت را در تابهای حاوی روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود. ۲. پیاز را با برگ بو و شش پیمانه آب به آن اضافه کرده، زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد. ۳. در اواخر پخت، پیاز و برگ بو را بیرون آورید. ۴. زمانی که تقریباً دو پیمانه از آب گوشت باقی ماند، نشاسته ذرت را در بقیه آب حل کرده و به همراه پیاز داغ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. ۵. سیب و سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما افزوده و هم بزنید، سپس به خورش بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا بپزد و سیبها تقریباً نرم شوند. سپس آماده سرو می باشد.بازگشت به صفحه نخست