طرز تهیه غذاهای سنتی جنوب ایران قلیه ماهی
پایگاه خبری لقمه: اگر بخواهیم از بهترین غذاهای محلی ایران نام ببریم، بی شک غذاهای جنوبی در بالاترین رتبه ها جای می گیرند. در این مطلب طرز تهیه قلیه ماهی خوزستانی که در تمام نقاط ایران طرفدار دارد را ب . . .
طرز تهیه بوقلمون شکم پر و فوت وفن آن
پایگاه خبری لقمه: در این مطلب فوت و فن پخت بوقلمون و طرز تهیه بوقلمون شکم پر را برایتان توضیح دادیم. با ما همراه باشید با روش تهیه این غذای خوشمزه و پرخاصیت.
گمج کباب گیلانی؛ غذایی بدون روغن
پایگاه خبری لقمه: این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود. این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی
پایگاه خبری لقمه: بهتر است در این فصل از مخلوط برنج سفید و سبزی ها و حبوبات همراه گوشت استفاده کنید. غذاهایی مانند نخود پلو ، شوید پلو و ته چین از این نظر مناسبند.
در زمستان سوپ گندم را جایگزین سوپ جو کنید
پایگاه خبری لقمه: اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید که خوردن سوپ هایی مانند سوپ جو به دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند ، به جای آن می توانید از سوپ گندم استفاده کنید که طبعی گرم دار . . .
صفحه 2 از 39 قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی آخر