صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
طرز تهیه خورش پیچاق قیمه غذای نذری اردبیل
خورشت پیچاق قیمه غذای مخصوص اردبیل است که به عنوان نذری در ایام محرم و صفر پخش می شود.
دستور پخت دلمه ماکارونی
کسانی که به دنبال تغییر در دستورهای غذایی شان هستند این دستور غذا را برای تهیه ماکارونی پیش بگیرند.
طرز تهیه آش دوغ محلی اردبیل
آش دوغ یکی از غذاهای محلی خطه آذربایجان است که البته در اردبیل به شیوه زیر تهیه می کنند.
غذاهای نذری در ایران/
روش تهیه چلو گوشت نذری
غذاهای نذری در ایران/
طرز تهیه کشمش پلو بابلی نذری محلی بابل
این غذا معمولا در ماه محرم برای نذری کاربرد دارد.
رمز و راز درست کردن حلوای نذری
حلوا یکی از شیرینی های ایرانی محسوب می شود که در مراسم ختم، ماه محرم و رمضان به عنوان نذری تهیه می شود.
غذاهای نذری در ایران/
روش تهیه ته چین گرمساری نذری معروف گرمسار و ورامین
چلو گوشت یا مرغ، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند. این غذا در گرمسار و ورامین یکی از نذری های معروف . . .
صفحه 5 از 39
قبلی
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها
لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...
نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو
27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزهتر و سالمتر بپزید....
آشنایی با نیاز تغذیهای بدن در فصل سرما
با توجه به شروع زمستان و روزهای کوتاه و شبهای سر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تهران آب ندارد
پرویز کردوانی، سالهاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرمترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانهاش پراست از تقدیرنامهها و عکسهایش. عکسهایی از زمانهای خیلی دور و خیلی نزدیک.
چرا در رستورانها و هتلهای ایرانی غذاهای محلی عرضه نمیشود؟
یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
فرصتها و چالشهای تعامل شهرداریها با رستورانداران
پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستورانداران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستورانها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته میشود.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر
پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعهای برای کمیسازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگهای منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است