روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس دلمه برنج غذایی جدید و خوشمزه است که به راحتی نیز تهیه می شود.
طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی بادمجان شکم پر در شهرهای مختلف ایران به سبک‌های متفاوتی تهیه می‌شود اما نوع مازندرانی آن با سبزی معطر خاص این منطقه بسیار خوشمزه است.
دستور تهیه یخمه تُرُش غذای اصیل اصفهانی یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان است که هم اکنون خیلی کم پخت می‌شود.
طرز تهیه كته تره‌ فرنگی تره فرنگی یکی از سبزیجات خوشمزه است که می توانید حالا که فصلش است، با آن این غذا را درست کنید.
طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر شما می توانید ماهی شکم پر را به راحتی درون یک قابلمه بپزید.
طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ كشك بادنجان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانید آن را با قارچ نیز سرو کنید.
هــویج پلو با مـرغ؛ غذای نذری متفاوت اگر می خواهید غذایی متفاوت برای نذری تان تهیه کنید، روی این غذای خوشمزه حساب باز کنید.
صفحه 4 از 39  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت ...

  هدف گذاری در رژیم کاهش وزن صرف نظر از اینکه دلیل لاغر شدن چه باشد کاهش وزن مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟