توالت، رستوران مدرن تایپه پایگاه خبری لقمه: ایده برای این رستوران عجیب و غریب (توالت مدرن تایپه) استان تایوان، چین قرار دارد در ابتدا فقط بستنی شکلاتی را در ظروف مانند یک توالت نشیمن فروخت، اما هنگامی که چرخش طنز آمیز به موفقی . . .
برداشت پنبه از اراضی شهرستان خدا آفرین پایگاه خبری لقمه: برداشت پنبه از اراضی شهرستان خدا آفرین آذربایجان شرقی آغاز شد.
برداشت آفتابگردان گل آفتابگردان از پر سودترین محصولات کشاورزی است که در صنعت روغن ، خوراک دام و مغز تخمه به عنوان تنقلات استفاده میشود .
برداشت نیشکر در خوزستان آغاز شد پایگاه خبری لقمه: عملیات برداشت نیشکر در سطح مزارع واحد کشت‌وصنعت نیشکر دعبل خزاعی در استان خوزستان آغاز شد.
برداشت زرشک در خراسان جنوبی پایگاه خبری لقمه: بیش از ۹۸ درصد زرشک کشور در خراسان جنوبی تولید می‌شود و با وجود اینکه ایران اولین تولیدکننده زرشک در جهان است اما اولین صادرکننده آن نیست. یکی از علت‌های این امر معرفی نشدن توانایی ا . . .
صفحه 3 از 46  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ا...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص دارویی موسیر موسیر گیاهی است شبیه سیر که ریشه اش فقط یک پیاز درشت است.
آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.