شلیل دماغ دار! + عکس محمد صالح حجت الاسلامی
بیوه سیاه رکورد دار خوردن بال مرغ در جهان + عکس یک زن 44 کیلوگرمی 183 بال مرغ را در دوازده دقیقه خورد و 1500 دلار جایزه نقدی دریافت کرد.
عکس‌های منتخب سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی سومین مسابقه عکاسی و خاطره نویسی از سفره های ایرانی اسلامی با عنوان هر هیات: یک عکس، یک خاطره، برگزار شد.
عکس‌های منتخب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، عکس های برگزیده و منتخب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی را اعلام کرد.
آثار منتخب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری بنا به تشخیص هیئت داوری و انتخاب، با توجه به سطح آثار ارسالی و نزدیكی سطح كمی و كیفی رقابت، از میان آثار ارسالی به دبیرخانه نمایشگاه، ‌تعداد 20 قطعه عكس به نمایشگاه راه یافتند.
صفحه 45 از 45  اول  قبلی   36    37    38    39    40    41    42    43    44    45   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  در زمستان نارنگی درمانی کنید نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل پاییز و زم...

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

  عوامل موثر در سوء تغذیه در سالمندی پایگاه خبری لقمه: سوء تغذیه را می توان به عنوان تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص شگفت‌آور لیمو از نوع ترش و شیرین لیمو (از مرکبات) محصولی معجزه‌آسا برای کشتن سلول‌های سرطان است ؛ که ۱۰۰۰۰ بار قوی‌تر از شیمی درمانی است.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.