کارگاه شیرینی سنتی قزوین در آستانه عید نوروز شیرینی سنتی قزوین باقلوا و نان چای است که بین مردم قزوین بسیار پر طرفدار است.
غذاهای نوروزی/ طرز تهیه ژله چند رنگ نعنایی برای مهمانی‌های عید در کنار تهیه شیرینی های نوروزی در منزل می توانید این ژله خوشمزه و جدید را نیز برای مهمانان تان تهیه کنید.
آشنایی با سالم ترین شیرینی های عید نوروز در مورد قند خرما هم بدانید پایه این قند اغلب از شکر قهوه ای یا قند سفیدی است که به آن قدری شیره خرما می افزایند.
نکات طلایی برای اینکه در عید چاق نشوید اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات بهداشتی در سراسر دنیاست.
غذاهای نوروزی/ فیش فینگر؛ روشی جدید برای طبخ ماهی شب عید وقتی به این روش ماهی را تهیه کنید حتی آنهایی که خیلی ماهی‌دوست نیستند نیز از آن استقبال خواهند کرد. نواره های باریک از ماهی سوخاری و برشته شده در کنار سس خوشمزه تارتار طعم بسیار خوبی دارد. فقط باید م . . .
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز یکی از شیرینی هایی که می توانید از آن برای پذیرایی مهمانان نوروزی استفاده کنید، شیرینی فندقی است که به راحتی در منزل تهیه می شود.
نکته هایی مهم در پخت ماهی شب عید ماهی از غذاهایی است که در شب سال نو سرو می شود. برای پختن و پاک کردن ماهی نکته های ظریفی وجود دارد که در این مقاله برای تان گردآوری کرده ایم.
صفحه 8 از 29  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.