مواد لازم: مغز فندق بوداده بدون نمك 125 گرم مغز بادام بوداده بدون نمك 125 گرم آرد سفید 250 گرم پودر قند 250 گرم هل كوبیده یك قاشق مرباخوری روغن 175 گرم پودر پسته به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه میكنیم و حرارت میدهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن میافزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یك ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط میكنیم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روی آن پودر پسته میریزیم و به صورت لوزی برش میزنیم و درون ظرف دیگری میچینیم.بازگشت به صفحه نخست