نصب اولین عابر ساندویچ در بوشهر این دستگاه می تواند 6 نمونه ساتدویچ سرد و 28 نوشیدنی خنک ارائه کند.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
غذاهای شوشتری‌، عامل جذب گردشگران خارجی مدیر مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری شوشتر گفت: از فرصت‌ها و شرایط سیاسی ایجاد شده برای جذب گردشگران خارجی بهره می‌بریم.
انواع رستـوران در هتل امروزه با توجه به فرهنگ‌ها و متعاقب آن ذائقه‌های مختلف در این دنیای بزرگ انواع رستوران و مکان پذیرایی با امکانات و شرایط مختلف و درجه‌بندی‌های گوناگون(در برخی از کشورها) جهت پذیرایی و ارائه خدمات غذا . . .
دیزی های فست‌فودی در یک رستوران زندگی ماشینی و شرایط خاص زندگی امروز كه یكی از پیامدهای آن كمبود وقت است،‌ چتر خود را بر نوع تغذیه ما ایرانی‌ها نیز گسترانیده است،‌ به طوری كه دیگر كمتر كسی وقت، حوصله‌ یا حتی امكان آماده‌سازی غذاهای . . .
ماجرای کباب ایرانی؛ از 3 ریالی تا 50 هزار تومانی هیچ‌كدام از ما به درستی نمی‌دانیم این غذا از كجا آمده و شده غذای محبوب بسیاری از ما، عده‌ای می‌گویند از قفقاز آمده و در زمان ناصرالدین شاه قاجار توسط سرآشپز مخصوص او به دربار شاه رسیده است و گروهی معت . . .
کله پاچه باید اولین غذای دنیا بشود/ کله خور واقعی پیتزا نمی‌خورد آقای رئیس اتحادیه توی طباخی اش سر میز همه مشتری ها می رود و با هر کدام کلی حال و احوال می کند و اگر چیزی خواستند کارگرها را صدا می کند. آنقدر راحت از خوردن کله پاچه حرف می زند که انگار با سالاد برایش . . .
1    2    3    4    5    6   
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.