سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.
کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد پایگاه خبری لقمه: کافه رستوران ارگانیک شهاب حسینی «بیو هنر» در لواسان آغاز به کار کرد.
در گفت و‌گو با یک جوان نمونه و یک سرآشپز موفق کشوری: اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
یک طرح مناسب برای رستوران چه ویژگی‌های دارد؟ پایگاه خبری لقمه: اگر طراحی و تجهیزات رستوران مناسب نباشند، مشتری همیشه با شک و تردید غذا انتخاب می کند و یقین ندارد که غذا سالم است.
جوانترین سرآشپز برتر کشور و نفر اول مسابقه دستپخت: اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
شرایط صدور مجوز برای قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه قهوه‌خانه‌داران و سفره‌خانه‌های سنتی ضمن اعلام شرایط اخذ پروانه کسب برای قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌های سنتی گفت: طبق قوانین موجود استعمال دخانیات از جمله قلیان برای بانوا . . .
ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلفاست/واحدهای متخلف پلمب می شوند پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان حتی ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلف بوده و واحدهای متخلف پلمب خواهند شد.
1    2    3    4    5    6    7    8   
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت