صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رستورانداری
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی
پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.
کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد
پایگاه خبری لقمه: کافه رستوران ارگانیک شهاب حسینی «بیو هنر» در لواسان آغاز به کار کرد.
در گفت وگو با یک جوان نمونه و یک سرآشپز موفق کشوری:
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است
پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
یک طرح مناسب برای رستوران چه ویژگیهای دارد؟
پایگاه خبری لقمه: اگر طراحی و تجهیزات رستوران مناسب نباشند، مشتری همیشه با شک و تردید غذا انتخاب می کند و یقین ندارد که غذا سالم است.
جوانترین سرآشپز برتر کشور و نفر اول مسابقه دستپخت:
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است
پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
شرایط صدور مجوز برای قهوهخانهها و سفرهخانهها
پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه قهوهخانهداران و سفرهخانههای سنتی ضمن اعلام شرایط اخذ پروانه کسب برای قهوهخانهها و سفرهخانههای سنتی گفت: طبق قوانین موجود استعمال دخانیات از جمله قلیان برای بانوا . . .
ارائه غذای گرم به شکل بیرونبر تخلفاست/واحدهای متخلف پلمب می شوند
پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان حتی ارائه غذای گرم به شکل بیرونبر تخلف بوده و واحدهای متخلف پلمب خواهند شد.
1
2
3
4
5
6
7
8
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب
گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...
تأثیر شیر مادر بر رشد کودک
خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است
یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هویج و این همه خواص شگفت انگیز!
برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمیاستخوان بچهها هویج رنده شده با لیموترش بدهید.
سه راهکار برای تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی
پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوستاندازی جدیدی در سیاستگذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
اسفناج به همراه گوشت مصرف شود
یک کارشناس سبزی و صیفیجات اظهار کرد: بهتر است اسفناج بههمراه گوشت مصرف شود.
کدام آبمیوه باعث کاهش وزن می شود
مصرف میوه و سبزی برای حفظ سلامت بسیار مفید است زیرا عملکرد مناسب اعضای کلی بدن را حفظ می کند. سبزی و میوه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد اما آب میوه خاصیت بیشتری دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است