7 اشتباه در طرز چیدمان رستوران ها پایگاه خبری لقمه: افرادی که رستوران دارند باید در چیدمان و دکوراسیون رستوران هایشان دقت نمایند در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر چند خطا در طرز چیدمان رستوران ها را در سایت سماتک خواهید خواند با ما همراه . . .
جریمه سنگین واحدهای غذایی برای به کارگیری اتباع خارجه (افاغنه) پایگاه خبری لقمه: قوانین موجود در کشور گویای آن است که به کارگیری اتباع خارجه غیرمجاز (افاغنه) به عنوان کارگر در اصناف و به ویژه اتحادیه‌های مرتبط با مواد غذایی ممنوع است.
اموزش هات چاکلت اسپایکی باپایگاه خبری لقمه : اموزش هات چاکلت گرم برای روز های سرد
فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران: نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف ایران با بیان این مطلب گفت: ایرانی ها از گذشته یک شیوه خاص در تهیه و طبخ غذای خود داشته اند که اصول سلامت و بهداشت در آن بسیار اهمیت داشته است. ما در این جشنواره به د . . .
وزیر دادگستری خبر داد حذف گواهی سوءپیشینه از مدارک مورد نیاز شروع کسب و کار پایگاه خبری لقمه:وزیر دادگستری از حذف گواهی سوءپیشینه از مدارک مورد نیاز شروع کسب و کار در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
دلیل اختلاف قیمت غذا در رستوران‌های بالا و پایین شهر پایگاه خبری لقمه: به گفته رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران، قیمت غذاهای مشابه در رستوران‌های پایین شهر با بالای شهر متفاوت بوده که البته این موضوع به دلایل مختلفی مربوط است
آمدن مک دونالد یعنی نفوذ آمریکایی ها پایگاه خبری لقمه: حجت الاسلام حسین ابراهیمی گفت: اگر مک دونالد وارد ایران شود قطعا در غالب این فروشگاه زنجیره ای فرهنگشان وارد می شود.
1    2    3    4    5    6    7    8   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت