ثبت علامت مک‌دونالد به معنای صدور مجوز فعالیت نیست پایگاه خبری لقمه: یک مقام آگاه توضیحاتی را در خصوص ثبت علامت تجاری مک دونالد و انتشار آگهی ثبت این علامت از طریق روزنامه رسمی ارائه کرد و گفت: ثبت علامت تجاری به معنای مجوز فعالیت نیست.
"نشان ایرانی در حوزه تغذیه" به رستوران‌های برتر اعطا می‌شود پایگاه خبری لقمه: نشان ایرانی در حوزه تغذیه پس از ثبت نام رستوران ها و مراکز مرتبط مانند هتل ها، کیتریگ ها و ... مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و در جشنواره تغذیه برتر که توسط اتاق اصناف ایران و بنیاد ف . . .
"مک فلری" آمریکا با کدام مجوز وارد ایران شد؟ پایگاه خبری لقمه: در حالی اسناد ثبت برند فست فود آمریکایی "مک فلریMcFLURRY" در ایران که نام یکی از محصولات شرکت مک دونالد است، منتشر شده که رئیس اتاق اصناف با قاطعیت اعلام کرد، وزارت صنعت هیچ مجوزی صا . . .
درآمد فست فودها چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم اعتقاد دارند که کسب و کارهای شکمی همیشه جواب می دهد. احتمالا فست فودها و ساندویچی ها یکی از همین مصادیق هستند. فرقی نمی کند یک فست فود مدرن و زنجیره ای داشته باشید یا . . .
آشنایی با راز های فست فودی باپایگاه خبری لقمه : ساندویچ فیله کبابی مرغ، سالم‌ترین غذای منوی فست فودهاست اما قبل از خوردن مطمئن شوید با کره کمی تفت داده نشده و بعد کبابی شده باشد.
رستوران تمام خودکار در آمریکا به بهره برداری رسید باپایگاه خبری لقمه : معطل شدن در رستورانها برای آمدن پیشخدمت یکی از مشکلات رایج پیش از صرف غذا است.
رستوران نمک در شیراز رستوران نمک در شیراز- خیابان عفیف آباد با طراحی ویژه و منحصر به فردی به زیربنای ١٥٠ متر مربع در دو طبقه واقع شده است.
1    2    3    4    5    6    7    8   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
طلاق یک زوج جوان به خاطر کشک/زن نه سوغاتی را خواست نه 324 سکه طلا را پایگاه خبری لقمه: زن جوان سوغاتی کشک خشک را در شان خود ندید و تنها پس از چندماه از همسرش جدا شد.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.