ثبت علامت مک‌دونالد به معنای صدور مجوز فعالیت نیست پایگاه خبری لقمه: یک مقام آگاه توضیحاتی را در خصوص ثبت علامت تجاری مک دونالد و انتشار آگهی ثبت این علامت از طریق روزنامه رسمی ارائه کرد و گفت: ثبت علامت تجاری به معنای مجوز فعالیت نیست.
"نشان ایرانی در حوزه تغذیه" به رستوران‌های برتر اعطا می‌شود پایگاه خبری لقمه: نشان ایرانی در حوزه تغذیه پس از ثبت نام رستوران ها و مراکز مرتبط مانند هتل ها، کیتریگ ها و ... مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و در جشنواره تغذیه برتر که توسط اتاق اصناف ایران و بنیاد ف . . .
"مک فلری" آمریکا با کدام مجوز وارد ایران شد؟ پایگاه خبری لقمه: در حالی اسناد ثبت برند فست فود آمریکایی "مک فلریMcFLURRY" در ایران که نام یکی از محصولات شرکت مک دونالد است، منتشر شده که رئیس اتاق اصناف با قاطعیت اعلام کرد، وزارت صنعت هیچ مجوزی صا . . .
درآمد فست فودها چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم اعتقاد دارند که کسب و کارهای شکمی همیشه جواب می دهد. احتمالا فست فودها و ساندویچی ها یکی از همین مصادیق هستند. فرقی نمی کند یک فست فود مدرن و زنجیره ای داشته باشید یا . . .
آشنایی با راز های فست فودی باپایگاه خبری لقمه : ساندویچ فیله کبابی مرغ، سالم‌ترین غذای منوی فست فودهاست اما قبل از خوردن مطمئن شوید با کره کمی تفت داده نشده و بعد کبابی شده باشد.
رستوران تمام خودکار در آمریکا به بهره برداری رسید باپایگاه خبری لقمه : معطل شدن در رستورانها برای آمدن پیشخدمت یکی از مشکلات رایج پیش از صرف غذا است.
رستوران نمک در شیراز رستوران نمک در شیراز- خیابان عفیف آباد با طراحی ویژه و منحصر به فردی به زیربنای ١٥٠ متر مربع در دو طبقه واقع شده است.
1    2    3    4    5    6    7    8   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.