یک طرح مناسب برای رستوران چه ویژگی‌های دارد؟ پایگاه خبری لقمه: اگر طراحی و تجهیزات رستوران مناسب نباشند، مشتری همیشه با شک و تردید غذا انتخاب می کند و یقین ندارد که غذا سالم است.
جوانترین سرآشپز برتر کشور و نفر اول مسابقه دستپخت: اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
شرایط صدور مجوز برای قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه قهوه‌خانه‌داران و سفره‌خانه‌های سنتی ضمن اعلام شرایط اخذ پروانه کسب برای قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌های سنتی گفت: طبق قوانین موجود استعمال دخانیات از جمله قلیان برای بانوا . . .
ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلفاست/واحدهای متخلف پلمب می شوند پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان حتی ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلف بوده و واحدهای متخلف پلمب خواهند شد.
7 اشتباه در طرز چیدمان رستوران ها پایگاه خبری لقمه: افرادی که رستوران دارند باید در چیدمان و دکوراسیون رستوران هایشان دقت نمایند در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر چند خطا در طرز چیدمان رستوران ها را در سایت سماتک خواهید خواند با ما همراه . . .
جریمه سنگین واحدهای غذایی برای به کارگیری اتباع خارجه (افاغنه) پایگاه خبری لقمه: قوانین موجود در کشور گویای آن است که به کارگیری اتباع خارجه غیرمجاز (افاغنه) به عنوان کارگر در اصناف و به ویژه اتحادیه‌های مرتبط با مواد غذایی ممنوع است.
اموزش هات چاکلت اسپایکی باپایگاه خبری لقمه : اموزش هات چاکلت گرم برای روز های سرد
1    2    3    4    5    6   
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟