مدیریت استراتژیک در رستوران
متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
انواع رستـوران در هتل
امروزه با توجه به فرهنگها و متعاقب آن ذائقههای مختلف در این دنیای بزرگ انواع رستوران و مکان پذیرایی با امکانات و شرایط مختلف و درجهبندیهای گوناگون(در برخی از کشورها) جهت پذیرایی و ارائه خدمات غذا . . .
دیزی های فستفودی در یک رستوران
زندگی ماشینی و شرایط خاص زندگی امروز كه یكی از پیامدهای آن كمبود وقت است، چتر خود را بر نوع تغذیه ما ایرانیها نیز گسترانیده است، به طوری كه دیگر كمتر كسی وقت، حوصله یا حتی امكان آمادهسازی غذاهای . . .
ماجرای کباب ایرانی؛ از 3 ریالی تا 50 هزار تومانی
هیچكدام از ما به درستی نمیدانیم این غذا از كجا آمده و شده غذای محبوب بسیاری از ما، عدهای میگویند از قفقاز آمده و در زمان ناصرالدین شاه قاجار توسط سرآشپز مخصوص او به دربار شاه رسیده است و گروهی معت . . .