101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و . . .
هشت دلیل خوب برای آشپزی وقتی خودتان آشپزی می‌کنید مزیت‌های زیادی دارد. اینکه علاوه بر ارزان تمام شدن غذایتان گام بزرگی در جهت آب کردن چربی‌های اضافه بر می‌دارید و خوش‌اندام‌تر می‌شوید.
صنعت ته دیگ سازی ایران/ پیشنهاد برای تزیین ته دیگ ته دیگ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی هاست که نمونه هایی از آن با ذوق و سلیقه بسیار وجود دارد.
نکات مهم پخت و پز برای اینکه آشپزی خوبی داشته باشید، بهتر است این نکات را رعایت کنید.
تصاویری از تزیین های زیبا و اشتهاآور از غذاها تزیین غذا یکی از هنر های به روز دنیاست که هر کد بانویی به آن علاقه ای خاص دارد. هنری که در عکس های آن را می بینید نوعی تزیین غذا است اما به شیوه ای خلاق تر و زیباتر که توسط "سامانتا لی" samantha lee ا . . .
در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن . . .
این مواد غذایی نیاز به یخچال ندارند رابطه‌ی شما با یخچالتان چطور است؟ آیا هر چیزی که اضافه می‌آید را روانه‌ی یخچال می‌کنید؟
صفحه 23 از 49  اول  قبلی   18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.