101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و . . .
هشت دلیل خوب برای آشپزی وقتی خودتان آشپزی می‌کنید مزیت‌های زیادی دارد. اینکه علاوه بر ارزان تمام شدن غذایتان گام بزرگی در جهت آب کردن چربی‌های اضافه بر می‌دارید و خوش‌اندام‌تر می‌شوید.
صنعت ته دیگ سازی ایران/ پیشنهاد برای تزیین ته دیگ ته دیگ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی هاست که نمونه هایی از آن با ذوق و سلیقه بسیار وجود دارد.
نکات مهم پخت و پز برای اینکه آشپزی خوبی داشته باشید، بهتر است این نکات را رعایت کنید.
تصاویری از تزیین های زیبا و اشتهاآور از غذاها تزیین غذا یکی از هنر های به روز دنیاست که هر کد بانویی به آن علاقه ای خاص دارد. هنری که در عکس های آن را می بینید نوعی تزیین غذا است اما به شیوه ای خلاق تر و زیباتر که توسط "سامانتا لی" samantha lee ا . . .
در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن . . .
این مواد غذایی نیاز به یخچال ندارند رابطه‌ی شما با یخچالتان چطور است؟ آیا هر چیزی که اضافه می‌آید را روانه‌ی یخچال می‌کنید؟
صفحه 23 از 49  اول  قبلی   18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
مضرترین خوراکی‌ها برای دندان‌ها، لثه، زبان و فک این چیزها را هرگز به دهان نبرید.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟