نکاتی در مورد لیمو امانی
لیمو امانی همان لیمو ترش معمولی خشك شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو " امانی " به دلیل این است كه شهر امان پایتخت كشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد.
باید و نبایدهای غذاهای کنسروی
به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و مصرف تفننی داشته باشیم یعنی نهایتا هفتهای یا دو هفتهای یک بار در شرایط اضطراری از آنها استفاده کنیم.بخش مهمی از تولید غذاهای آماده و گرمی بازار مر . . .
رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی
کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزیجات و میوه جات و مصرف آنها در زمستان است.راه دیگر فریز کردن آنهاست. ولی قبل از فریز کردن باید کارهای دیگری انجام داد.
ترفندهای بهتر کباب کردن گوشت و مرغ
اصولا غذایی که بیرون از خانه درست می کنیم انواع کباب ها هستند. به همین دلیل، باید روش خوب کباب را بدانید. ما انواع ترفندهای کباب کردن انواع گوشت، مرغ و سبزیجات را برایتان نوشته ایم.