صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟
اصولا ما ایرانیها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جاافتاده بیشتر خوشمان میآید!
60 درصد ماشینهای ظرفشویی آلوده به قارچ هستند
نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که بیش از 60 درصد ماشینهای ظرفشویی، محل مناسبی برای رشد قارچهای بیماریزا هستند.
نکات و رازهایی برای آشپزخانهتان
بسیاری از افراد فکر می کنند حوله مخصوص خشک کردن ظروف تمیز و فاقد هر گونه میکروب و باکتری است در حالی که حقیقت خلاف این است.
10 روش غذا درست کردن با قارچ
قارچ ها انواع مختلفی دارند و با بیشتر آنها می توان سوپ و غذاهای دیگری درست کرد و شاید صدها دستور تهیه غذا برای قارچ بتوان پیدا کرد.
نکاتی برای تهیه استیک یا بیفتک در منزل
برای تهیه استیک یا بیفتک در منزل نکاتی لازم است رعایت شود تا غذای خوشمزه تر تولید شود.
بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی
توت فرنگی میتواند استرس را از شما دور کند، ادرار آور است، از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند.
چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟
از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
صفحه 35 از 49
اول
قبلی
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست
هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...
توزیع چیپس، پفك و لواشك در بوفه مدارس ممنوع
مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و...
بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است
بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نکاتی در مورد لیمو امانی
لیمو امانی همان لیمو ترش معمولی خشك شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو " امانی " به دلیل این است كه شهر امان پایتخت كشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد.
فلفل دلمهای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟
یک نکته جدید درباره فلفل دلمهای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.
نوشیدنی های ضدپیری
با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب
با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماریهای مزمن نیز در حال افزایش است. بیماریهایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطانها و سایر بیماریهای مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمیشد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است