صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟
اصولا ما ایرانیها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جاافتاده بیشتر خوشمان میآید!
60 درصد ماشینهای ظرفشویی آلوده به قارچ هستند
نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که بیش از 60 درصد ماشینهای ظرفشویی، محل مناسبی برای رشد قارچهای بیماریزا هستند.
نکات و رازهایی برای آشپزخانهتان
بسیاری از افراد فکر می کنند حوله مخصوص خشک کردن ظروف تمیز و فاقد هر گونه میکروب و باکتری است در حالی که حقیقت خلاف این است.
10 روش غذا درست کردن با قارچ
قارچ ها انواع مختلفی دارند و با بیشتر آنها می توان سوپ و غذاهای دیگری درست کرد و شاید صدها دستور تهیه غذا برای قارچ بتوان پیدا کرد.
نکاتی برای تهیه استیک یا بیفتک در منزل
برای تهیه استیک یا بیفتک در منزل نکاتی لازم است رعایت شود تا غذای خوشمزه تر تولید شود.
بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی
توت فرنگی میتواند استرس را از شما دور کند، ادرار آور است، از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند.
چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟
از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
صفحه 35 از 49
اول
قبلی
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟
در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...
عادتهای سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است
همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...
بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست
خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی میشناسیم و می...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
۷ هشدار درباره حلیم
این روزها با زیاد شدن مشغلههای کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانوادهها ترجیح میدهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمیآید.
هفت دلیل واجب برای خوردن تخم مرغ سر صبح
در این مبحث به هفت دلیل واجب برای خوردن تخم مرغ به عنوان صبحانه می پردازیم.
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو
باید جملهی «هر گردی گردو نمیشود» را با آب طلا نوشت و آویزهی هر کوی و برزنی کرد. قدیمیها یک چیزی میدانستند که چنین ضربالمثلی ساختهاند.
موج پنجم کرونا هم از راه رسید/ هشدار برای پایتخت
پایگاه خبری لقمه: سرانجام علائم موج پنجم کرونا هم در نقاطی از کشور نمایان شد تا از هم اکنون آماده روزهای سخت بیماری و تکرار تجربههای تلخ موج های قبلی باشیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است