رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی
خورش پختن از ویژگیهای یک کدبانوی ایرانی است. هرچقدر بلد باشید غذای فرنگی بپزید، باز هم خورش پختن است که مهارت شما در آشپزی را نشان میدهد و اگر میخواهید آشپزیتان را به رخ بکشید، باید یکی از خورشها . . .
ایدههای تصویری برای تزیین شله زرد
شله زرد دسر اصیل ایرانی است که معمولا در ماه رمضان نیز بر سر سفره افطار جای دارد. این دسر را می توان با دارچین و خلال پسته و بادام تزیین کرد.
تزیین پلو به شیوههای زیبا و مختلف
با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه میکنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو سفید را تزئین میکنیم.
سفره افطار و تزیین آن
در این سفره فرضی حلیم، حلوا، شله زرد، خرما، پنیر، مربا، آش، کتلت، سوپ، نان و چای داریم.
مراقب باشید زودپزتان نتركد
غذا پختن یكی از هنرهای خانمهای ایرانی است و صد البته كه آماده كردن غذای خوشمزه و باب میل افراد خانواده كار آسانی نیست؛ این كار هم فوت و فن خود را دارد، چراكه غذاهای ایرانی بسیار متنوع بوده و پختن و م . . .