رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی خورش پختن از ویژگی‌های یک کدبانوی ایرانی است. هرچقدر بلد باشید غذای فرنگی بپزید، باز هم خورش پختن است که مهارت شما در آشپزی را نشان می‌دهد و اگر می‌خواهید آشپزی‌تان را به رخ بکشید، باید یکی از خورش‌ها . . .
اصول تهیه سوپ سالم برای افطاری آماده کردن سوپ مانند غذاهای دیگر، مستلزم رعایت نکاتی ساده اما لازم و ضروری است.
ایده‌های تصویری برای تزیین شله زرد شله زرد دسر اصیل ایرانی است که معمولا در ماه رمضان نیز بر سر سفره افطار جای دارد. این دسر را می توان با دارچین و خلال پسته و بادام تزیین کرد.
تزیین پلو به شیوه‌های زیبا و مختلف با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو سفید را تزئین می‌کنیم.
سفره افطار و تزیین آن در این سفره فرضی حلیم، حلوا‌، شله زرد، خرما‌، پنیر‌، مربا‌، آش‌، کتلت‌، سوپ‌، نان و چای داریم.
مراقب باشید زودپزتان نتركد غذا پختن یكی از هنرهای خانم‌های ایرانی است و صد البته كه آماده كردن غذای خوشمزه و باب میل افراد خانواده كار آسانی نیست؛ این كار هم فوت و فن خود را دارد، چراكه غذاهای ایرانی بسیار متنوع بوده و پختن و م . . .
ایده‌های تصویری برای تزیین خرما خرما پای ثابت سفره افطاری است که می توانید با تزیینات زیبا آنها را سرو کنید.
صفحه 34 از 49  اول  قبلی   29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دوغ را در یخچال نگهداری کنیم یا نه؟ اضافه کردن ماست به شیر نجوشیده برای تهیه دوغ اصلا ...

  رژیم‌های فاقد کربوهیدرات‌ خطر سرطان را بالا می‌برند متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند برخی از رژیم‌های غذای...

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت