قبل از مصرف سبزیجات بخوانید
مقاومت ویتامینها و املاح مختلف موجود در سبزیها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیا . . .
با آب اضافی حاصل از پختوپز چه کنیم
زمانی که بدانید مواد آبپز هر کدام ماده مغذیای در آب به جا میگذارند، دیگر این آب را دور نمیریزید بلکه از آن برای پرورش گیاهان استفاده میکنید.
راز و رمز پخت بوقلمون
پخت یک بوقلمون کامل و بی عیب و نقص حتی برای بزرگترین سر آشپز ها هم کاری پر استرس است.
راهنمای خرید اجاق گاز برای نوعروسان
دیر زمانی نیست که از عصر مطبخ های پر دود و دم و اجاقهای سنتی می گذرد و آن تنورها و اجاق های آجری جای خود را به اجاق های امروزی داده و هیزم و چوب به فراموشی سپرده شد و گاز جای آن را گرفت اما در زندگی . . .
چگونه حبوبات خوشمزه و سالمی داشته باشیم؟
ﺑﺮﺧﻲ از ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ دﻳﮕﺮ ﻣﻮاد ﻣﺼﺮﻓﻲ در آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ از ﻣﺎﻧﺪﮔﺎری ﺑﺎﻻﺗﺮی ﺑﺮﺧﻮردارﻧﺪ. ﺣﺒﻮﺑﺎت گلستان از آن دﺳﺘﻪ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﺑﺎ رﻋﺎﻳﺖ ﻧﻜﺎﺗﻲ آﻧﻬﺎ را در ﻣﻜﺎن ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻧﮕﻬﺪاری ﻛﺮد.
چطور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟
میگو یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین خوراکی های دریایی است. اما برای لذت بردن از میگو باید نوع خوب آن را بشناسید و آن را به بهترین شکل تهیه کنید.