تهیه بهترین شوینده با لیمو شیرین و پرتقال با پوست مرکبات شوینده درست کنید و از آن به عنوان ضدعفونی‌کننده و خوشبو کننده استفاده کنید.
نمونه‌ای از تزیین آشپزخانه عروس در زیر نمونه‌ای از تزیین آشپزخانه عروس را مشاهده می کنید.
روش آب کردن شکلات تخته ای آب کردن شکلات تخته ای معمولا برای استفاده در انواع کیک و شیرینی به کار می آید.
چطور آووکادو را در سالاد و ساندویچ استفاده کنیم؟ برای آنکه بتوانید آووکادو را به خوبی برای سالاد یا برای همبرگر ببرید، از روش زیر استفاده کنید.
روش تهیه برنج قهوه‌ای برنج قهوه‌ای که جزو غلات کامل طبقه‌بندی می‌شود، محصولی است با کربوهیدرات‌های پیچیده‌تر، ویتامین‌ها و املاح بیشتر.
تلخی بادنجان را چگونه از بین ببریم؟ راهی ساده برای از بین بردن تلخی بادنجان وجود دارد.
چگونه برنج مرغوب را از تقلبی تشخیص دهیم؟ برنج ایرانی یکی از محصولات کشاورزی است که سرانه آن در کشور به بیش از40 کیلو گرم می‌رسد اما انتخاب برنج باکیفیت از انواع تقلبی آن که اتفاقا در کیسه‌های برنج مرغوب ایرانی عرضه می‌شود، مشکل است.
صفحه 29 از 50  اول  قبلی   24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه بهاری از دیدگاه طب سنتی سبک‌ترین رژیم غذایی در طی سال را باید در فصل بهار ...

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

  کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا رژیم سیب و تخم‌مرغ لاغر می‌کند؟ رژیم غذایی «سیب» و کاهش 4 کیلوگرم وزن در 5 روز، رژیم لیمو و شکست دادن سرطان در 30 روز، با رژیم قارچ در هر 10 روز 3 کیلو لاغر شوید، رژیم تخم‌مرغ و عسل، رژیم قهوه، رژیم چای و خرما و .... این اسامی را بارها و بارها از زبان دوستان می‌شنویم یا در اینترنت می‌خوانیم.
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.