راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم پایگاه خبری لقمه: عضو موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی، با بیان اینکه هنوز برآورد دقیقی از خسارات وارده بیماری باکتریایی نواری گندم وجود ندارد، نحوه جلوگیری از شیوع آن را در کشور تشریح کرد.
صادرات بیش از 110 هزار تن محصولات کشاورزی از قصرشیرین به عراق پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قصرشیرین از صادرات 110 هزار و 51 تن انواع محصولات کشاورزی (میوه و تره بار) از ابتدای امسال تاکنون از مرزهای این شهرستان به کشور عراق خبر داد.
صادرات 60 میلیارد ریال ماشین آلات کشاورزی در بهار امسال پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم داشتن نگاه صادرات محور در بخش ماشین آلات کشاورزی گفت: در سه ماهه سال جاری 60میلیارد ریال صادرات ماشین آلات کشاورزی ثبت شد.
کاهش ۲۷ درصدی واردات جو برای حمایت از تولید داخل/ درخواست کاهش زمان تعرفه فصلی جو پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه امور دام گفت:‌ رقمی را برای واردات جو با برآورد تولید داخل پیش‌بینی کرده بودیم که این رقم به دلیل کاهش بارندگی‌ محقق نشد و نزدیک به ۳۶۰ هزار تن جو از . . .
خرید تضمینی گندم به 7 میلیون و 830 هزارتن رسید/پرداخت 50 درصد پول گندمکاران پایگاه خبری لقمه: معاون بازرگانی دولتی گفت:تا به امروز 7 میلیون و 830 هزارتن گندم با ارزش بالغ بر 10میلیارد تومان از گندمکاران 31 استان خریداری شده است.
وزارت جهاد کشاورزی خرید گندم از قاچاقچیان را بی اساس خواند پایگاه خبری لقمه: وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به تشکیک در خودکفایی کشور در تولید گندم، خرید گندم از قاچاقچیان را بی اساس و شائبه برانگیز خواند.
کشت دوباره برنج در مازندران در معرض خطر؛ آبی پشت سدها نیست پایگاه خبری لقمه: رویکرد کشت مجدد برنج درحالی امسال نیز مانند سال های گذشته در مازندران مورد استقبال کشاورزان و مسئولان قرار گرفته که آبی پشت سدها و آب بندان ها برای مدیریت این کشت وجود ندارد و از طرف . . .
صفحه 46 از 117  اول  قبلی   41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.