الگوی مصرف زعفران دنیا را باید تدوین کنیم/کاهش٦٠٠هزار تومانی قیمت پایگاه خبری لقمه: عضو شورای ملی زعفران با بیان اینکه زعفران در حدود دو ماه اخیر حدود ٦٠٠ هزار تومان ارزان شده و روند کاهشی آن ادامه دارد، گفت: باید برای این محصول در دنیا الگوی مصرف تعریف کنیم.
۳ نامه کمیسیون کشاورزی به روحانی، حجتی و شریعتمداری درباره بازار پایگاه خبری لقمه: رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، از ارسال سه نامه این کمیسیون به رئیس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی و معاون اجرایی رئیس جمهور و تذکر درباره تنظیم بازار خبر داد.
پیاز همچنان می تازد/ سیب زمینی دو روز دیگر ارزان می‌شود پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه میوه و سبزی با بیان اینکه قیمت پیاز همچنان بدون تغییر مانده و در میادین تربار بین ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است، گفت: افزایش قیمت سیب زمینی مقطعی است و تا دو روز آینده کاهش می . . .
مذاکره ایران با بزرگترین شرکت‌های تامین‌کننده غلات جهان پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد از آغاز مذاکره با بزرگترین شرکت‌های تامین کننده غلات جهان خبر داد و گفت: ما از آنها خواسته‌ایم توسعه صادرات گندم آسیابانی و دوروم ایران را در دستور کار خود قرار دهند. . . .
کشاورزی حفاظتی در ۳ میلیون هکتار اجرا می‌شود پایگاه خبری لقمه: مسئول طرح کشاورزی حفاظتی معاونت زراعت وزارت جهاد ، از اجرای عملیات کشاورزی حفاظتی در سه میلیون هکتار از اراضی کشور در برنامه ششم توسعه خبر داد.
پیش‌بینی ۳۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه آبیاری نوین پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: یکی از سیاست‌های وزارت کشاورزی استفاده از آب مجازی در کشور است که گیاهان پر مصرف را در برنامه واردات و همچنین گیاهان کم‌مصرف را در برنامه صادرات خود قرار . . .
خسارت نماتد زخم ریشه در باغ‌های چای رو به گسترش است پایگاه خبری لقمه: مشاور سازمان چای کشور گفت: نماتد زخم ریشه هر ساله میزان گسترش و خسارت آن در حال فزونی است.
صفحه 50 از 117  اول  قبلی   45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهم‌تر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر می‌شوند و به اصطلاح به هدفشان می‌رسند بی‌خیال رژیم شده و به عادت‌های قبلی خود بر می‌گردند. برای همین طولی هم نمی‌کشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر می‌رسند. به این می‌گویند رژیم یویویی.
تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.