پیش بینی حدود 33هزار میلیارد ریال برای اجرای آبیاری نوین در اراضی کشاورزی پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک گفت: امسال نزدیک به 33 هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح سامانه آبیاری نوین در اراضی کشاورزی کشور پیش بینی شده که تاکنون حدود پنج هزارمیلیارد . . .
شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان پایگاه خبری لقمه: کشت محصت با حداقل نیاز آبی از برنامه های استراتژیک وزارت جهادکشاورزی است که خربزه محلی کردستان(گرکه) یا همان گرمک دیم از دیرباز با این شرایط سازگار شده است.
نبود الگوی کشت عامل روی زمین ماندن محصولات کشاورزی پایگاه خبری لقمه: کشاورزی فاقد الگوی کشت در کشور ما باعث شده هر سال قصه تلخ روی زمین ماندن محصولات کشاورزی و نوسانات قیمت به گوش برسد.
پرداخت وام ازدواج در بانک کشاورزی سرعت گرفت/ بخشش جرائم وام‌های زیر ۴۰ میلیون پایگاه خبری لقمه: مدیر شعب بانک کشاورزی استان تهران با بیان این که پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج در بانک کشاورزی سرعت گرفت، گفت: جرائم وام‌های زیر ۴۰ میلیون تومان به شرط تسویه بخشوده می‌شود.
53 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای گفت: تاکنون 850 میلیارد ریال معادل 53 درصد از مجموع مطالبات کشاورزان چایکار استان های شمالی پرداخت شده است.
شیره جان زمین در هندوانه ۳۰۰ تومانی/وقتی سود صادرات تشنگی است پایگاه خبری لقمه: صیفی‌جات تولیدی اردبیل بازار و خیابان‌ها را انباشته است. کشاورزان و مردم از افزایش تولید می‌گویند و این در حالی است که هزینه این افزایش در خشکسالی روستاها، تشدید کم‌آبی است.
راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم پایگاه خبری لقمه: عضو موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی، با بیان اینکه هنوز برآورد دقیقی از خسارات وارده بیماری باکتریایی نواری گندم وجود ندارد، نحوه جلوگیری از شیوع آن را در کشور تشریح کرد.
صفحه 44 از 116  اول  قبلی   39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

  آناناس میوه سرشار از خاصیت آناناس هم جزء میوه‌های «خوش قیمت»، خوشمزه و سرشار ...

  مصرف بستنی برای کودکان زیر 3 سال ممنوع کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.