فرار از اجرای طرح کاهش وزن کشتار به بهانه گرانی جوجه پایگاه خبری لقمه: با گذشت هشت ماه از اجرای طرح کاهش سن کشتار در جهت بهبود بهره‌وری، کاهش ضایعات و توسعه صادرات اما مرغداران افزایش تصاعدی نرخ جوجه یک‌روزه را عامل اصلی تأخیر در اجرای این امر دانست.
زنبورداران مراتع حوزه سد لار ساماندهی شدند پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره امور مراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: امسال با صدور مجوز به تعداد ۱۰۰مورد و برای ۲۳۷۰۰ کلنی زنبور عسل، زنبورداران مراتع حوزه سد لار ساماندهی شدند.
چالش‌های توسعه فناوری نانو در کشاورزی بحث و بررسی می‌شود پایگاه خبری لقمه: چهارمین همایش نانو فناوری در کشاورزی با همت کمیته نانوی جهاد کشاورزی از صبح امروز آغاز به کار کرد که در آن درخصوص موضوعاتی چون استانداردهای نانو و سرنوشت نانو مواد در محیط زیست بحث و . . .
مغولستان ۴ هزار تن گوشت به ایران صادر کرد پایگاه خبری لقمه: بر اساسا توافق صورت گرفته میان دو شرکت مغولی، صادرات گوشت گوسفندی از این کشور به ایران کلید خورد.
تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک پایگاه خبری لقمه: رکنی گفت: تنها 2 درصد عسل تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود، اما این امر به معنای آن نیست که تولید عسل مناسب نداریم، بلکه به سبب نبود مزیت قیمتی امکان حضور پررنگ در بازارهای هدف وجو . . .
ضرورت تبدیل استاندارد تشویقی به اجباری پایگاه خبری لقمه: صفایی گفت: با توجه به آنکه استاندارد تشویقی، موجب عرضه برخی ازعسل های ضعیف به بازار می شود از این رو پیگیر اجباری شدن استاندارد عسل هستیم.
افزایش مجدد قیمت لبنیات چه بر سرِ سرانۀ مصرف می‌آورد؟ پایگاه خبری لقمه: نبود تناسب میان درآمد خانوارها و نرخ محصولات لبنی نگرانی هایی برای آحاد جامعه در برداشته که به موجب این امر برخی از خانوارها اقدام به کاهش و یا حذف آن از سبد غذایی خود کرده‌اند.
صفحه 25 از 51  اول  قبلی   20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت