مغولستان ۴ هزار تن گوشت به ایران صادر کرد پایگاه خبری لقمه: بر اساسا توافق صورت گرفته میان دو شرکت مغولی، صادرات گوشت گوسفندی از این کشور به ایران کلید خورد.
تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک پایگاه خبری لقمه: رکنی گفت: تنها 2 درصد عسل تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود، اما این امر به معنای آن نیست که تولید عسل مناسب نداریم، بلکه به سبب نبود مزیت قیمتی امکان حضور پررنگ در بازارهای هدف وجو . . .
ضرورت تبدیل استاندارد تشویقی به اجباری پایگاه خبری لقمه: صفایی گفت: با توجه به آنکه استاندارد تشویقی، موجب عرضه برخی ازعسل های ضعیف به بازار می شود از این رو پیگیر اجباری شدن استاندارد عسل هستیم.
افزایش مجدد قیمت لبنیات چه بر سرِ سرانۀ مصرف می‌آورد؟ پایگاه خبری لقمه: نبود تناسب میان درآمد خانوارها و نرخ محصولات لبنی نگرانی هایی برای آحاد جامعه در برداشته که به موجب این امر برخی از خانوارها اقدام به کاهش و یا حذف آن از سبد غذایی خود کرده‌اند.
برخورد جریمه نقدی تعزیرات مشکل بازار گوشت را حل نمی کند پایگاه خبری لقمه: رئیس تامین شورای دام کشور یکی از علل گرانی گوشت قرمز را نبود نظارت مستمر و عدم برخورد سختگیرانه با شبکه توزیع بازار گوشت قرمز دانست و گفت: شبکه توزیع روی هرکیلوگرم گوشت قرمز بین 160 . . .
برند ترکیه روی عسل آذربایجان غربی/صادرات ۲۶۰ تن عسل پایگاه خبری لقمه: نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی مناسب موجب شده است عسل آذربایجان غربی قطب تولید این محصول در کشور، با برند کشور ترکیه در بازارهای جهانی عرضه شود.
کاهش «آسیت» در جوجه‌های گوشتی با استفاده از برگ زیتون پایگاه خبری لقمه: رییس مؤسسه تحقیقات علوم دامی از ارائه راهکاری برای کاهش تلفات ناشی از بیماری «آسیت» در طیور خبر داد و گفت: در این روش با قرار دادن برگ زیتون در جیره غذایی جوجه گوشتی بیماری «آسیت» به . . .
صفحه 27 از 53  اول  قبلی   22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم ضدکلسترول؛ از این 5 ماده‌ غذایی بپرهیزید بر خلاف باورهای رایجی که وجود دارد بدن ما برای این...

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  لزوم انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای مناسب پس از چهل سالگی متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند، زمانی که به سن 40 ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...