مشکل اصلی بازار گوشت نابسامانی سیستم قصابی است


پایگاه خبری لقمه: یک تامین کننده گوشت و دام با بیان اینکه مشکل اصلی بازار گوشت مربوط به نابسامانی سیستم قصابی است، گفت: در حال حاضر این سیستم برای بازار گوشت تعیین تکلیف می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، منصور پوریان در گفتگویی با انتقاد با از مباحث مطرح شده درباره کیفیت گوشت های وارداتی، اظهارداشت:گوشت های وارداتی مخصوصا آن بخش که از اوراسیا وارد می شود از کیفیت بالایی برخوردار است.

 
وی با بیان اینکه هم اکنون روزانه ٣٠ الی ٤٠ تن گوشت وارد بازار می شود، افزود: مباحث مطرح شده مبنی بر کمبود گوشت و دام در بازار صحت ندارد و مشکل اصلی بازار گوشت نا بسامانی سیستم قصابی است.
 
وی تصریح کرد: در حال حاضر حلقه تاثیرگذار اصلی بر بازار گوشت، سیستم قصابی است؛ علی رغم تمام اقداماتی که برای ساماندهی بازار گوشت انجام می شود، تبلیغات و شعارهایی که این سیستم در جهت کمبود دام و گوشت سر می دهد، باعث می شود نا بسامانی در بازار باقی بماند و گرانی جولان دهد.
 
پوریان اضافه کرد: متاسفانه مردم ما طبق عادت بیشتر از قصابی ها خرید می کنند و کمتر سراغ فروشگاه های زنجیره ای می روند.
 
وی ضمن انتقاد شدید از مباحث مطرح شده درباره کمبود دام داخلی گفت: دام داخلی در حال حاضر خیلی زیاد است و ما تولیدکنندگان حاضریم آن را به قیمت ٣٤ تا ٣٥ هزار تومان تحویل دهیم.
 
این تولید کننده گوشت تصریح کرد: مشکل ما کمبود دام و لاشه نیست؛ حتی تمام لاشه هایی را هم که وارد می کنیم مصرف نمی شوند بحث ما در حال حاضر همین سیستم توزیع و قصابی است که باید ساماندهی شود.
 
پوریان تاکید کرد: هم اکنون این سیستم قصابی است که برای بازار گوشت کشور تعیین تکلیف می کند.
 
وی همچنین با بیان اینکه تولید کنندگان شرایط خوبی ندارند، افزود: قیمت تمام شده تولید بالا رفته و تولیدکنندگان ما متاسفانه شرایط مناسبی ندارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11379 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد بازدید: 1674 ساعت: 8:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
4 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
7 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
9 ماجرای کمبود داروی پیوند کلیه/ پاسخ سازمان غذا و دارو ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 صادراتی موفق به ارزش ۱۲۱ هزار میلیاردتومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

  این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچک...

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
گوشت کبابی خوشمزه است اما... واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پخته‌اند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.