شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای! پایگاه خبری لقمه: نشریه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد: نتایج یک بررسی تکان دهنده نشان می دهد که نیمی از آمریکایی ها منشا 'شیرکاکائو' را نمی دانند و برخی دیگر نیز آن را محصول مستقیم گاوهای قهوه ای رنگ . . .
گران‌فروشی مرغ به مرغداران ربطی ندارد پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی اعلام کرد که در بازار ماه رمضان همه چیز به زیان تولیدکنندگان است و اگر در جایی گران‌فروشی می‌شود به مرغداران ارتباطی ندارد.
۴ میلیارد تومان سم برای مقابله با کنه ناقل تب کریمه کنگو، مصرف شد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان دامپزشکی گفت: تاکنون حدود ۴ میلیارد تومان سم برای مقابله با کنه ناقل بیماری تب کریمه کنگو، مصرف شده است.
تولید شیر استان سمنان ۲ برابر نُرم کشوری است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دمپزشکی استان سمنان گفت: تولید شیر استان دو برابر نُرم کشوری است که سعی داریم در زمینه ارتقای کیفی نیز شاهد حصول رتبه ممتاز کشوری در زمینه شیر تازه گاو باشیم.
تنظیم بازار مرغ با عرضه۱۰۰درصدی جوجه یکروزه در بورس کالا پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن جوجه یک روزه با بیان اینکه تا ۱۰تیر ۲۰ درصد جوجه یکروزه تولید اعضای این انجمن در بورس کالا عرضه خواهد شد، گفت: به مرور کل تولید این انجمن برای تنظیم بازار مرغ در بورس عرضه . . .
افزایش ۱۰.۵ درصدی تورم سالانه مرغداری‌های صنعتی پایگاه خبری لقمه: شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ۱۳۹۵ به عدد ۲۳۶.۴۸ رسید که ۱۰.۴۲ درصد نسبت به سال قبل (تورم سالانه)، افزایش داشته است.
تولید واکسن جدید طیور با تکیه بر دانش فنی پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی شعبه جنوب کشور (شیراز) با اشاره به تولید واکسن اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال در سال جاری، گفت: این واکسن تاکنون در ایران تولید نشده و برای نخ . . .
صفحه 28 از 53  اول  قبلی   23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوج‌های جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروری‌ها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.