افزایش ۱۰.۵ درصدی تورم سالانه مرغداری‌های صنعتی


پایگاه خبری لقمه: شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ۱۳۹۵ به عدد ۲۳۶.۴۸ رسید که ۱۰.۴۲ درصد نسبت به سال قبل (تورم سالانه)، افزایش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ۱۳۹۵ به عدد ۲۳۶.۴۸ رسید که ۱۰.۴۲ درصد نسبت به سال قبل (تورم سالانه)، افزایش داشته است. همچنین شاخص مرغداری‌های صنعتی در تمام فصول به جز فصل بهار، نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل ۲۶.۳۱ درصد بوده است.

 

همچنین شاخص مذکور در فصل بهار ۴.۱۴ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش یافته است.

 

در سال ۱۳۹۵ در میان استان های مختلف کشور بیشترین نرخ تورم را استان گیلان با ۲۷.۶۲ درصد به خود اختصاص داده است. این در حالی است که استان های کرمان و مازندران با کاهش سطح قیمت ها مواجه بوده اند بطوریکه استان های مذکور به ترتیب با ۶.۹۵ و ۷.۷ درصد کاهش قیمت داشته اند.

 

شاخص های  گروه اصلی

 

مرغ

 

در سال ۱۳۹۵ شاخص گروه مرغ به ۲۶۶.۰۶ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۱۳.۴۱ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ۱۳.۷۹، ۸.۱۹ و ۴۱.۵۸ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته­اند. شاخص مذکور در تمام فصول بجز فصل بهار نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل ۲۴.۲۶ درصد بوده است. همچنین شاخص مذکور در فصل بهار ۰.۱۶ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش یافته است.

 

تخم مرغ

 

در سال ۱۳۹۵ شاخص گروه تخم مرغ به ۱۶۶.۵۱ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۳.۲۷ درصد افزایش یافته است. تخم مرغ خوراکی با افزایش ۱۰.۵۹ درصدی و تخم مرغ نطفه دار با کاهش ۳.۰۶ درصدی، افزایش ۳.۲۷ درصدی شاخص نسبت به سال قبل را رقم زده­اند. شاخص مذکور در فصول بهار و تابستان نسبت به فصل مشابه سال قبل با کاهش ۱۶.۲۹ و ۱۰.۴۹ درصد روبه رو بوده و در فصل پاییز و زمستان  معادل ۶.۹۳ و ۳۵.۹۸ درصد افزایش داشته اند.

 

سایر

 

این گروه شامل کود است که در سال ۱۳۹۵ شاخص آن به ۸۵۸.۱۱ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۳.۵۹ درصد افزایش یافته است. شاخص مذکور در تمام فصول بجز فصل زمستان نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل تابستان و معادل ۸.۲۲ درصد بوده است. همچنین شاخص مذکور در فصل زمستان ۱.۸۲ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش یافته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10560 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 2066 ساعت: 2:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
2 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
3 آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
4 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
5 سوء مدیریت مراکز متعدد تصمیم گیرى مرغداران گوشتى را به ورشکستگى رسانده است ۱۳۹۹ جمعه ۱۲ ارديبهشت
6 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 جولان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، صنعت مرغداری از پا انداخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
8 قیمت تخم مرغ افزایش یافت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
9 نظارت دقیق شرعی بر گوشت‌های وارداتی و کشتارگاه‌های کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
11 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی برای روزهای ابتدایی آبان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

  نان هایی که مانع جذب روی می شوند یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص انواع آب‌میوه و سبزیجات آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوش‌طعم، لذیذ و نشاط‌آور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی می‌شوند.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
با گرفتن این رژیم های لاغری مرگتان حتمی است! تب لاغری تب تندی است. خیلی‌ها حال و حوصله وزن كم كردن طی چند ماه را ندارند و دلشان می‌خواهد یك‌شبه ره صدساله را طی كنند. از سویی نه می‌توانند جلوی خوردنشان را بگیرند و نه طاقت گرسنگی دارند...
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟