افزایش ۱۰.۵ درصدی تورم سالانه مرغداری‌های صنعتی


پایگاه خبری لقمه: شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ۱۳۹۵ به عدد ۲۳۶.۴۸ رسید که ۱۰.۴۲ درصد نسبت به سال قبل (تورم سالانه)، افزایش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ۱۳۹۵ به عدد ۲۳۶.۴۸ رسید که ۱۰.۴۲ درصد نسبت به سال قبل (تورم سالانه)، افزایش داشته است. همچنین شاخص مرغداری‌های صنعتی در تمام فصول به جز فصل بهار، نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل ۲۶.۳۱ درصد بوده است.

 

همچنین شاخص مذکور در فصل بهار ۴.۱۴ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش یافته است.

 

در سال ۱۳۹۵ در میان استان های مختلف کشور بیشترین نرخ تورم را استان گیلان با ۲۷.۶۲ درصد به خود اختصاص داده است. این در حالی است که استان های کرمان و مازندران با کاهش سطح قیمت ها مواجه بوده اند بطوریکه استان های مذکور به ترتیب با ۶.۹۵ و ۷.۷ درصد کاهش قیمت داشته اند.

 

شاخص های  گروه اصلی

 

مرغ

 

در سال ۱۳۹۵ شاخص گروه مرغ به ۲۶۶.۰۶ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۱۳.۴۱ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ۱۳.۷۹، ۸.۱۹ و ۴۱.۵۸ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته­اند. شاخص مذکور در تمام فصول بجز فصل بهار نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل ۲۴.۲۶ درصد بوده است. همچنین شاخص مذکور در فصل بهار ۰.۱۶ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش یافته است.

 

تخم مرغ

 

در سال ۱۳۹۵ شاخص گروه تخم مرغ به ۱۶۶.۵۱ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۳.۲۷ درصد افزایش یافته است. تخم مرغ خوراکی با افزایش ۱۰.۵۹ درصدی و تخم مرغ نطفه دار با کاهش ۳.۰۶ درصدی، افزایش ۳.۲۷ درصدی شاخص نسبت به سال قبل را رقم زده­اند. شاخص مذکور در فصول بهار و تابستان نسبت به فصل مشابه سال قبل با کاهش ۱۶.۲۹ و ۱۰.۴۹ درصد روبه رو بوده و در فصل پاییز و زمستان  معادل ۶.۹۳ و ۳۵.۹۸ درصد افزایش داشته اند.

 

سایر

 

این گروه شامل کود است که در سال ۱۳۹۵ شاخص آن به ۸۵۸.۱۱ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۳.۵۹ درصد افزایش یافته است. شاخص مذکور در تمام فصول بجز فصل زمستان نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل تابستان و معادل ۸.۲۲ درصد بوده است. همچنین شاخص مذکور در فصل زمستان ۱.۸۲ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش یافته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10560 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 2178 ساعت: 2:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
3 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
4 آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
5 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
6 سوء مدیریت مراکز متعدد تصمیم گیرى مرغداران گوشتى را به ورشکستگى رسانده است ۱۳۹۹ جمعه ۱۲ ارديبهشت
7 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8 جولان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، صنعت مرغداری از پا انداخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 قیمت تخم مرغ افزایش یافت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
10 نظارت دقیق شرعی بر گوشت‌های وارداتی و کشتارگاه‌های کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
11 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نان هایی که مانع جذب روی می شوند یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...

  راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ رنگ سفید دندان‌ها و یک لبخند که در آن دندان‌های س...

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.