صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
دبیر انجمن روغنکشی اعلام کرد:
روغن و دانههای روغنی روی دست تولیدکنندگان ماند
دبیر انجمن روغنکشی گفت: روغن خام استحصال شده از دانههای روغنی تولید داخل را از تولیدکنندگان نمی خرند و سازوکار مناسبی برای حمایت از کشاورزان وجود ندارد.
نان از امروز گران شد/ بربری ۷۰۰ تومان، سنگک ۸۰۰ تومان
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نان، قیمت جدید انواع نان با ۳۰ درصد افزایش به طور متوسط را براساس تازهترین مصوبه دولت اعلام کرد.
قیمت نان 30 درصد افزایش مییابد!
عضو هیات مدیره اتحادیه نان از افزایش قیمت گندم خبازی تحویلی به کارخانههای آرد خبر داد.
کلیه مطالبات گندمکاران پرداخت شد/خرید ۶.۶ میلیون تن گندم
مدیرکارگروه خرید تضمینی گندم گفت: در سال جاری 6 میلیون و 696 هزار تن گندم به ارزش 71هزار میلیارد ریال از گندمکاران کشور خریداری شد و کلیه مطالبات کشاورزان بابت خرید تضمینی گندم سال 93 به حسابشان واری . . .
آغاز برداشت دانههای روغنی سویا در لرستان
مجری طرح ملی سویای کشور از آغاز برداشت دانههای روغنی سویا در لرستان خبر داد.
بازار از برنج و شکر اشباع است
معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: از سال گذشته تا نیمه نخست امسال تولید و واردات برنج و شکر بیش از نیاز داخلی بوده و هم اکنون بازار از این محصولات اشباع شده است لذا وارداتشان به منظور تنظیم بازار م . . .
علیرضا مروتپور:
روز جهانی غذا فرصتی برای حضور در بازارهای جهانی
صفحه 18 از 33
اول
قبلی
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شایعترین علامت زخم معده چیست؟
یک فوق تخصص گوارش گفت: شایعترین علامت زخم معده، ...
حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک
یک فوق تخصص غدد با بیان اینکه رژیم کم نمک تأثیر م...
کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟
کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی میشود و خطرا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها
پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
17 راز برای طول عمر بیشتر
تحقیقات نشان داده است افرادی که در مراسم های مذهبی شرکت می کنند، زندگی طولانی تری دارند.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا
به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیشهای آبی به دست میآمد اما از چندین دهه قبل ایتالیاییها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟
تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پردرآمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه بهدست میآورند، زحمت زیادی میكشند و آنقدر روشهای جدید ابداع كردهاند كه رئیس سازمان غذا و دارو میگوید شناسایی این تقلبها نیازمند خلاقیت است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است