صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
دبیر انجمن روغنکشی اعلام کرد:
روغن و دانههای روغنی روی دست تولیدکنندگان ماند
دبیر انجمن روغنکشی گفت: روغن خام استحصال شده از دانههای روغنی تولید داخل را از تولیدکنندگان نمی خرند و سازوکار مناسبی برای حمایت از کشاورزان وجود ندارد.
نان از امروز گران شد/ بربری ۷۰۰ تومان، سنگک ۸۰۰ تومان
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نان، قیمت جدید انواع نان با ۳۰ درصد افزایش به طور متوسط را براساس تازهترین مصوبه دولت اعلام کرد.
قیمت نان 30 درصد افزایش مییابد!
عضو هیات مدیره اتحادیه نان از افزایش قیمت گندم خبازی تحویلی به کارخانههای آرد خبر داد.
کلیه مطالبات گندمکاران پرداخت شد/خرید ۶.۶ میلیون تن گندم
مدیرکارگروه خرید تضمینی گندم گفت: در سال جاری 6 میلیون و 696 هزار تن گندم به ارزش 71هزار میلیارد ریال از گندمکاران کشور خریداری شد و کلیه مطالبات کشاورزان بابت خرید تضمینی گندم سال 93 به حسابشان واری . . .
آغاز برداشت دانههای روغنی سویا در لرستان
مجری طرح ملی سویای کشور از آغاز برداشت دانههای روغنی سویا در لرستان خبر داد.
بازار از برنج و شکر اشباع است
معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: از سال گذشته تا نیمه نخست امسال تولید و واردات برنج و شکر بیش از نیاز داخلی بوده و هم اکنون بازار از این محصولات اشباع شده است لذا وارداتشان به منظور تنظیم بازار م . . .
علیرضا مروتپور:
روز جهانی غذا فرصتی برای حضور در بازارهای جهانی
صفحه 18 از 33
اول
قبلی
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
فایده شام دسته جمعی برای کودکان
شاید باور این موضوع كمی دشوار باشد، ولی صرف شام در...
کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانهای
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...
آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟
محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
میوه ضدچاقی را با پوست بخورید
پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولیک» موجود در پوست سیب به افزایش حجم عضلات و چربی مفید قهوهای در موشها کمک میکند.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟
در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان میکنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
چرا غذاها سرطانزا میشوند؟
متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات میشود و در انسان نیز میتواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
پایگاه خبری لقمه: در سالهایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش میکند تا چهرهای حرفهایتر و مدرنتر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاشها بیتردید نبود یک نظام استاندارد برای ردهبندی رستورانها و مراکز پذیرایی است؛ مسألهای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است