آیا کشت برنج در مناطق مرکزی ایران اقتصادی است؟
به دلیل کمبود آب و کاهش روزمره آن، مستعد بودن کوتاه مدت مناطق مرکزی ایران برای کشت برنج دلیل موجهی برای تولید این محصول نیست بلکه این نقاط در کشت محصولاتی چون جو و ذرت دارای مزیت نسبی هستند.
غنیسازی آرد با "روی" به زودی آغاز میشود
رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، کمبود ریزمغذی "روی" را یکی از مشکلات بهداشتی کشور خواند و ضمن اشاره به عوارض ناشی از کمبود این ریزمغذی گفت: به دنبال توسعه برنامه غنی سازی آرد، علاوه بر آهن و . . .
کاهش عرضه برنجهای فله از سال آینده
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اعلام سرانه مصرف برنج ایرانیان و همچنین میزان تولید و صادرات برنج پرداخت و گفت: با تشدید نظارتها از سال آینده بتدریج شاهد کا . . .