وزارت کشاورزی آمریکا خبر داد:
کاهش ۱۰ درصدی تولید گندم ایران در سال ۲۰۱۴


وزارت کشاورزی آمریکا از کاهش ۱۰ درصدی تولید گندم ایران در سال ۲۰۱۴ خبر داد و اعلام کرد تولید برنج ایران در این سال اندکی افزایش یافت و به ۱.۶۸ میلیون تن رسید.

به گزارش لقمه، اداره آمار وزارت کشاورزی آمریکا در گزارشی اعلام کرد تولید سه غله مهم ایران در سال 2014 به 17.88 میلیون تن رسیده است.

مجموع تولید گندم، برنج و جو ایران در سال 2013 بالغ بر 19.35 میلیون تن اعلام شده بود که این رقم در سال 2014 به 17.88 میلیون تن کاهش یافته است.

تولید گندم ایران در سال 2014 کاهش و برنج اندکی افزایش یافته و میزان تولید جو در ایران تغییری نسبت به سال قبل از آن نداشته است.

بر اساس این گزارش تولید گندم در ایران طی سال 2014 با کاهش 10 درصدی نسبت به سال قبل مواجه شده و به 13 میلیون تن رسیده است. ایران در سال پیش از آن 14.5 میلیون تن گندم تولید کرده بود.

کل تولید برنج ایران در سال 2014 نسبت به سال قبل 30 هزار تن افزایش یافته است. ایران در سال 2013 بالغ بر 1.65 میلیون تن برنج تولید کرده بود که این رقم در سال 2014 به 1.68 میلیون تن افزایش یافته است.

تولید جو ایران در سال 2014 بدون تغییر نسبت به سال قبل در سطح 3.2 میلیون تن باقی مانده است.

بر اساس این گزارش تولید سویای ایران در سال 2014 نیز نسبت به سال قبل 10 هزار تن افزایش یافته و از 190 هزار تن در سال 2013 به 200 هزار تن در این سال رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 7847 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن بازدید: 2102 ساعت: 5:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
4 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
5 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
9 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

  رژیم درمانی در فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: رژیم درمانی تنها روش کنترل این ب...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا به آسانی نمی‌توان لاغر شد؟ خیلی‌ها شکایت دارند که با آب‌خوردن هم چاق می‌شوند. می‌گویند حتی اگر چیزی نخوریم و فقط نفس بکشیم باز هم چاق می‌شویم. اما این شکایت‌ها منحصر به چاق شدن نیست و کم کردن وزن هم برای خودش داستان دیگری است.
یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده می‌شود.